Güvenlik güçlerimizin her zaman yanındayız

Güvenlik güçlerimizin her zaman yanındayız

MEKTUPLAR KOMUTANLARA HİTABEN

Güvenlik güçlerimizin her zaman yanındayız

?Güvenlik Güçlerimizin Yayındayız? projesi kapsamında başlatılan kapmayla ile toplanan mektuplar İl Jandarma Komutanlığına ulaştırıldı.

GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİN YANINDAYIZ

Konuyla ilgili yapılan açıklamada ?Yurtiçinde ve Yurtdışındaki Vatandaşlar tarafından ?Güvenlik Güçlerimizin Yanındayız? projesi kapsamında, çeşitli İllerden ve Yurtdışından Güvenlik güçlerimize hitaben manevi destek amaçlı yazılan mektuplar, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal İstanbul ? Vezneciler Semtinde seyir halindeki Çevik Kuvvet araçlarına PKK tarafından gerçekleştirilen hain bombalı saldırı sonucu Şehitlik Mertebesine ulaşan Polis Memuru Emrah Pekdoğan´ın kardeşi tarafından İl Jandarma Alay Komutanlığına teslim edildi.? Şeklinde ifadelere yer verildi.

MEKTUPLAR KOMUTANLARA HİTABEN

Açıklamada Proje kapsamında 21 adet mektuplardan bir tanesi İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Ayhan Vural´a, İkincisi Komutan Yardımcısı Albay Ahmet Güneş´e ve kalan 19 mektup İl Jandarma Komutanlığı Emrinde Vatani görevlerini yerine getiren Askerlere teslim edildi.

PROJEDE EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Projeyi başlatanlara ve emeği geçenlere kendilerine verdikleri manevi desteklerden dolayı memnuniyeti dile getiren İl Jandarma Komutanı İbrahim Ayhan Vural? Yaptığınız bu uygulama bizleri gerçekten çok memnun etti, duygulandırdı. Bize güç, kuvvet verdi. Biz Yüce Devletimizin Bölünmez Bütünlüğü uğruna çok Şehit verdik, Gazi olduk. Ben de bir Gazi Komutan olarak Milletimizden aldığımız güç ve destekle bizim bileğimizi kimsenin bükemeyeceğine, her zaman zaferin bizim olacağına inanıyorum, manevi desteğinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum? dedi.

HABER MERKEZİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü