Güvenlik güçlerimize yemekli moral mektubu

Güvenlik güçlerimize yemekli moral mektubu

CANLARINI SİPER EDİYORLAR

Güvenlik güçlerimize yemekli moral mektubu

Yahşihan Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri, Diyarbakır´ın Sur ilçesinde terörle mücadele eden asker ve polislere, ev yemeği ve mektup gönderdiler.

HER TÜRLÜ YİYECEK VAR

Kursiyerler, pastadan böreğe, dolmadan tatlıya kadar hazırladıkları birbirinden lezzetli yiyecekleri duygularını anlatan mektuplarla Diyarbakır´a gönderdi. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Çağan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye´nin çok sıkıntılı günlerden geçtiğini, Diyarbakır ve Sur´daki kahraman güvenlik görevlilerine moral desteği sağlamak için kursiyerlerle böyle güzel bir projeyle bir araya geldiklerini söyledi.

CANLARINI SİPER EDİYORLAR

Çağan "Polislerimiz ve askerlerimiz canlarını teröre karşı siper ederek vatanı savunuyorlar. Biz de onlara minnet duygularımızı yerine getirmek ve arkalarında olduğumuzu gösterebilmek için çam sakızı çoban armağanı kursiyerlerimiz ve öğretmenlerimizle poğaça, börek, dolma gibi hazırlık yaparak onlara gönderiyoruz. Kurabiyelerimiz, böreklerimiz, poğaça, kek, sarma, katmerimiz ve duygu dolu mektuplarımızı koliler yaparak gönderiyoruz. Diyarbakır Sur´da görev yapan bir askerimizin annesi de burada kendisi bizim kursiyerimiz. Onun da büyük çabaları oldu. Gıda maddelerini hazırlarken kursiyerlerimiz içlerinden gelen duyguları yansıttılar. Bunları dualarıyla yoğurarak yaptılar." Dedi.

ÇAM SAKIZI ÇOBAN ARMAĞANI

Kursiyerler ise "Çam sakızı çoban armağanı ellerinden geldiğince yemekler yaptıklarını ve onların morallerini yükseltmek istediklerini vurguladılar. Yiyecekleri dualarla hazırladıklarını anlatan kursiyer hanımlar "Askerimize, polisimize gece kalkıp dua ediyoruz. Benim oğlum Hüseyin de Sur´da görev yapıyor. Bir Hüseyin için değil, binlercesi için hazırladık bu yiyecekleri. Dualarımız hep onlarla. Duygularımızı anlatmanın mümkünü yok" diye konuştular. 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü