Güvenin adresi Güventürk inşaat

Güvenin adresi Güventürk inşaat

Kırıkkale'de konut sektöründe kendisini kanıtlayarak öncü firmalar arsına giren ve yapmış olduğu kampanya ile kendisinden söz ettiren Güventürk inşaatta konut satışları hızlandı.

VADE FARKI YOK SIFIR FAİZ

Sıfır faiz ve vade farkı olmadan komşu edinmek amaçlı olarak yapılacak konutların inşaatının hızla sürdüğünü belirten Güventürk inşaat yönetim kurulu başkanı Ahmet Güventürk “bizler yarım asra yaklaşan inşaat tecrübemiz ile gerek Kırıkkale’de gerekse Kırıkkale dışında pek çok inşaat yaparak vatandaşlarımıza sunduk. Kırıkkale’de yapmış olduğumuz konutlara bir yenisini ekleyerek ve insanlarımızın rahat ve ödeme sıkıntısı çekmeden ev sahibi olmalarını hedefliyoruz. Bu amaçla yapmış olduğumuz Roza city konutlarını kampanyalı şekilde bitirmeyi hedefledik. “şeklinde konuştu.

 

İNŞAATLAR HIZLA DEVAM EDİYOR

Yapmış oldukları binaların inşaatlarının hızla devam ettiğini belirten Ahmet Güventürk “ bizler bu güne kadar olduğu gibi bugünden sonra ve yapmış olduğumuz hali hazırdaki konutların inşaatlarını da zamanından önce bitirip insanların güven içinde konutlarında oturmalarını hedefliyoruz. Amacımız ticari olarak kazanç sağlarken Kırıkkale halkının hak ettiği konutlarda oturmasını sağlamaktır. Bizim hemşerilerimiz en iyisine layık ve biz bu en iyiyi onların kullanımına sunacağız.” Şeklinde beyan etti.

 

ÖDEME ŞEKİLLERİ KİŞİYE ÖZEL

Güventürk inşaat muhasebe departman sorumlusu ve şirket yetkilisi Ekrem Güventürk ise yapmış oldukları konutların ödeme planı hakkında bilgi vererek “ Roza Ctiy konutlarının ödemelerinin kişiye özel şekilde olabildiğini söyledi. Ekrem Güventürk “Daire almak isteyen vatandaşların Samsun yolu bölge Trafik karşısında bulunan satış ofisine gelmeleri ve bir fincan kahvemizi içmeleri durumunda nasıl ödeme yapacaklarını ve ödeme planlarını çıkarıyoruz. Kendisi ödeme şeklini tespit eden komşumuz dairenin cephesini katını kendisi belirleyecek. İmkanları ölçüsünde vereceği peşinatın ötesine geri kalan ödemeleri atmış aya bölerek, vadi farkı veya faiz uygulaması olmadan seçecek” dedi.

 

GÜVENTÜRK MÜŞTERİ DEĞİL KOMŞU ARIYOR

    Firma yetkililerinin tüm açıklamalarında vurguladığı en önemli ayrıntının müşteri aramak olmadığını, komşu edinmek olduğunu vurgulamaları dikkatlerden kaçmadı. Samsun yolu bulvarı Bölge trafik karşısında yapmış oldukları Güventürk konaklarının birinci katında bulunan satış ofislerinde proje inceleme imkanı olan firmanın inşaatlarının tüm hızla devam ettiği görüldü.

   

HER BİNADA BİR ÖRNEK DAİRE BULUNUYOR

    Güventürk inşaat Roza City projesine ait örnek dairenin en kısa zamanda tamamlanacağını belirten firma yetkilileri yapılan konutların iç düzenlerinin  tamamen yapılacağını ve anahtar teslimi teslim edileceğini belirttiler. 



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!