Gururumuz oldular

Gururumuz oldular

Burdur`da düzenlenen Alt Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasına 47 ilden 362 sporcu katıldı. Şampiyonada ilimizi temsil eden sporcular ise başarıları ile dikkatleri üzerlerine çekti.

DEVAMINI DİLİYORUM

Şampiyonada 52 kg Türkiye Şampiyonu olan Rüstem Ardıç,  65 kg Türkiye Şampiyonu olan Erdoğan Saltan ile 34 kg Türkiye 3.’sü olan Emirhan Demet Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Adnan Vural ile bir araya gelen sporcular başarı kazanmanın gururunu yaşadıklarını söylediler. Şube Müdürü Adnan Vural ise “Mühimmat Spor’da ter döken Rüstem Ardıç, Erdoğan Saltan ile Kırıkkale Belediye Gücü Spor Kulübünde ter döken Emirhan Demir’in almış oldukları derecelerden dolayı tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum” dedi.

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Vural ayrıca Kırıkkale’nin boks branşında geçmişte kazandığı başarıları tekrarlayabilecek güce ve alt yapıya sahip olduğunu hatırlatarak “Antrenörlerimiz sporcu yetiştirebilmek için özverili bir şekilde çalışıyorlar “ şeklinde konuştu. Vural ayrıca Burdur’da yapılan Alt Minikler Şampiyonasında elde edilen başarılardan dolayı başta sporcuların antrenörleri olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ