GURUR KAYNAĞIMIZ OLDULAR

GURUR KAYNAĞIMIZ OLDULAR

Türk Eğitim Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yücel Karabacak, LYS?de gösterilen başarı ile ilgili açıklamada bulunarak, ?LYS?de Kırıkkale7nin, Türkiye 9. Olması bizlerin gurur kaynağı oldu? dedi.

EĞİTİMCİ ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMIŞTIR

Kırıkkale tarihinde ilk kez böyle bir başarının elde edildiğini hatırlatan Karabacak, ?Kırıkkale tarihinde ilk kez bu alanda önemli bir başarı elde edildi. Geçen yıllarda başarı çıtası düşük olan Kırıkkale bu yıl çıtayı yükseltmiş, gurur kaynağımız olmuştur. Elbette ki bu başarıda öğretmenlerimizin fedakar çalışmaları, profesyonel çalışma sistemleri ve öğrenciye yaklaşımı çok önemlidir. İllerimizde açılan SBS ve LYS kursları bu başarıyı azımsamayacak ölçüde desteklemiştir. Her ne kadar öğretmenlerimize verilen sözler tutulmasa da yine eğitimci sorumluluğuyla üzerine düşeni yapmıştır?

 

TEBRİK EDİYORUZ

?MF alanında 278.372 puanla, TM alanın da 267.236 dokuzuncu olan Kırıkkale?de her ne kadar eğitim sisteminden kaynaklanan sıkıntılar olsa da bu başarı biz eğitim çalışanlarını mutlu etmiştir. Özlük ve sosyal hakları, çalışma şartları açısından birçok problemin de çözülmesini beklemekle birlikte Türk Eğitim-Sen Kırıkkale şubesi olarak bütün öğretmenlerimizi, eğitim çalışanlarını, idareyi, öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim? diye konuştu.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ