GÜRLER’DE 7 ADAY YARIŞACAK

GÜRLER’DE 7 ADAY YARIŞACAK

Kırıkkale’de 3 dönemdir Gürler Mahallesi Muhtarlığı görevini yürüten Ruhi Yeşilyurt’un Aralık ayında kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesi sebebiyle mahalleli, 6 Haziran Pazar günü yeni muhtarı belirlemek için seçime gidecek.

Türkiye 6 Haziran’da ara seçimlere gidiyor. Vefat ve istifa sebebiyle boşalan muhtarlıklara yeni isimler seçilecek. Pandeminin gölgesinde geçecek seçimlere adayların ilgisi büyük. İl içinde seçmen göçü bile yaşandığı belirtiliyor. Yalova dışında 80 ilde bir belde ile 752 mahalle ve köyde seçim yapılacak.

Kırıkkale’de ise Gürler Mahallesi ve Çelebi ilçesine bağlı Karaağaç Köyü de 6 Haziran’da muhtarını seçmek için sandık başına gidecek. Gürler Mahallesi’ndeki mahalli idareler muhtarlık ve ihtiyar heyeti/meclisi üyeliği seçimlerinde yaklaşık 7 bin 583 oy kullanmak için sandık başına gidecek. Seçimlerde ise 7 adayın yarışacağı belirtildi.

Gürler Mahallesi muhtarlık seçimlerinde,  Hakan Akbuğa, Kemal Kavlak, Serhat Cankurt, Gazi Güngör, Yasin Tarım, Hilmi Elitok ve Dursun Doğan yarışacak. 6 Haziran Pazar günü tarihinde gerçekleştirilecek olan muhtarlık seçimlerine kadar muhtarlık görevini aza Gazi Güngör yürütüyor.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ