Gürler Cami çevresi düzenleniyor

Gürler Cami çevresi düzenleniyor

VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Gürler Cami çevresi düzenleniyor

Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, Gürler Cami´nin etrafının düzenlendiğini ve Cami´nin bakımının gerçekleştirildiğini söyledi.

VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Kırıkkale Belediyesi tarafından her hafta gerçekleştirilen Halk Günü etkinliği Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır´ın katılımlarıyla gerçekleştirildi. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Etkinlikte vatandaşlar sıra ile söz hakkı verilerek sorunlarını ilettiler. Bakır, sorunlarını ileten vatandaşlara katılımlarından dolayı teşekkür ederek çözümü için talimatlar verdi. Etkinliğe Gürler Mahalle sakinleri ve esnaflar katılarak devam eden çalışmalardan dolayı teşekkür için geldiklerini ifade etti.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Mutlu Erol Bakır, Gürler Mahallesinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gürler cami etrafında yeni düzenlemelerin yapıldığını söyleyerek, aynı zamanda caminin bakımının gerçekleştirildiğini ifade etti. Bakır, ?Kırıkkale´nin ilk yerleşim yeri olan Gürler Mahallesi ve Gürler cami ve çevre sokakları yeniden düzenleniyor. Çevresindeki sokaklar trafiğe kapatılarak yalnızca yaya yolu olarak kullanılacak? dedi ve Halk günü etkinliğine katılan vatandaşlara teşekkür etti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü