Güreşçiler Hüseyin Pehlivan için kapışacak

Güreşçiler Hüseyin Pehlivan için kapışacak

AHALILI HÜSEYİN PEHLİVAN ANILIYOR

Kırıkkale Valiliği, Belediye, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Gazeteciler Platformu (Bayrak Gazetesi, Pusula Gazetesi ve Radyo K) iş birliğiyle 190 Karakucak Güreşçinin katılacağı ikinci Güreş Turnuvası 11 Eylül Pazar günü Şehir parkında gerçekleştirilecek.

VALİLİK VE BELEDİYE İŞBİRLİĞİ

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın önderliğinde ilki 2019 yılı Kasım ayında gerçekleştirilen ve Pandemi nedeniyle ikincisi yapılamayan Spor yaşamında hiç yenilmeyen Ahalılı Hüseyin Pehlivan’ın adına düzenlenen Güreş müsabakaları geleneksel hale getiriliyor. İkincisi 11 Eylül Pazar günü 190 güreşçinin katılımlarıyla gerçekleştirilecek. Dünya, Avrupa, Türkiye ve Kırkpınar baş Pehlivanlık unvanları kazanmış 60 sporcunun katılacağı Festivale 190 sporcu er meydanına çıkacak.

Ahalılı Hüseyin Pehlivan anısına 2 cisi gerçekleştirilecek olan Festivale Ülke genelinde ve dünya çapında isim yapmış 60 güreşçi,  Büyük Yıldızlarda 55 güreşçi,  Yıldızlarda 30 güreşçi ve  Miniklerde 45 güreşçinin yanı sıra 40 Kırıkkale’de yaşayan ve güreş sporu yapan güreşçi er meydanında dereceye girmek için  13 sıklette mücadele verecek.

 

 



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı