Güneş"Nitelikli sporcu sayısının artıracağız"

Güneş

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, kurum bünyesinde görev yapan antrenörler ile Hatice Hanım Öğrenci Yurdu Toplantı Salonu’nda Değerlendirme Toplantısı yaptı.

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş’in başkanlığında, Hatice Hanım Öğrenci Yurdu Toplantı Salonu’nda, görev yapan kurum antrenörleri ile Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.  2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla birlikte yapılacak sportif faaliyetler ile ilgili yapılan Değerlendirme Toplantısına, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Spor Şube Müdürü Adem Karakut ve kurum bünyesinde görev yapan antrenörler katıldı. 

GENÇLER SPOR YAPARAK ZARARLI ALIŞKANLIKLARDAN UZAK KALACAK
Sporun tabana yayılması ile başarılı ve nitelikli sporcuların yetişmesi için yürütülen faaliyetlerin önemine dikkat çeken İl Müdürü Güneş, gençlerin sporla birlikte zararlı alışkanlıklardan da uzak duracağının altını çizerek daha fazla çocuklara ulaşmak için görev yapan antrenörlerle birlikte büyük bir gayret içerisinde olacaklarını ifade etti. 

PROJELERİMİZ HAZIR
Türkiye sportif yetenek taraması, spora yönlendirme projeleri, mahalli projeler(Spor Olsun Projesi, Okullar Sporla Daha Güzel Projesi, Umut Projesi), Ulusal Projeler(3*3 Sokaklar Bizim Basketbol, SÇEK, Evinin Sultanları Voleybol, Diyanet Projesi, Mutlu Çarşamba), İlkokullarda Spor Dalı Eğitimi ve Yüzme Bilmeyen Kalması Projesi gibi konular değerlendirme toplantısında görüşüldü. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız