Güner?den kurbanlık uyarısı

Güner?den kurbanlık uyarısı

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hırsızlığa karşı hayvan üreticilerini uyardı. Güner hayvan üreticilerinin bugünlerde uyanık olmalarını istedi

HAYVAN ÜRETİCİLERİ UYANIK OLMALI

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, emniyet ve jandarma ekiplerinin yaptıkları titiz çalışmalar sonucu huzur bozucu olayların büyük oranda önlenip, azaldığına dikkat çekerken, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ise hırsızlığa karşı hayvan üreticilerini uyardı.

 

POLİS VE JANDARMANIN ÇALIŞMALARI

Vali Hakan Yusuf Güner, huzurunun sağlanması adına polis ve jandarmanın aldığı tedbirler sonucu şehir güvenliğinin sağlanmasının çok iyi bir ivme yakalandığını söyledi. Kırıkkale`nin Karacalı Köyü`ndeki düve dağıtım töreninde konuşan Vali Güner, "Başınızı yastığa koyup uyuyorsunuz ama emniyet ve jandarma gece gündüz nöbette. Huzur bozucu olayların yaşanmaması adına önceden alınan tedbirler olumlu sonuçlar veriyor. Bunu resmi rakamlarla ortaya koymaya hazırım. Emniyet ve jandarmanın yaptığı çalışmalar sonucu 2010`a göre 2011 yılında yüzde 20 azalma var. Bu başarı sadece emniyet ve jandarma ile değil, sizlerin de bu kurumlara destek olmanız sayesindedir" dedi.

 

HAVYAN HIRSIZLARI FIRSAT KOLLUYOR

Kurban Bayramı öncesinde hayvan hırsızlarının fırsat kollayabileceği konusunda da uyarıda bulunan Vali Güner, "Kurban Bayramı yaklaşıyor. Hayvan hırsızlıklarına karşı buradan vatandaşları uyarıyorum; lütfen tedbirlerinizi alın. Tedbirlerinizi bir daha gözden geçirin. Ondan sonra emniyete ve jandarmaya havale edin. Özellikle hayvancılık ve besicilikle uğraşan vatandaşlarımızı uyarıyorum. Size, kendini tüccar ve esnaf olarak tanıtan herkese aldanmayın. Araştırın, sorun ve isimlerini emniyetten takip etsinler. Ayrıca gece ve gündüz köyünüzden geçen kamyonları emniyetle polise ihbar edin" diye konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ