Güner, örnek köyleri inceledi

Güner, örnek köyleri inceledi

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Örnek Köy Projesi çalışmalarının bitirildiği Ulaş ve Kazmaca Köylerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

GÖLET VE DOĞALGAZ

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Vali Yardımcısı Mustafa Yılmaz ve beraberindeki heyet ilk önce Ulaş Köyünü ziyaret etti. Köy muhtarlığında vatandaşların duygu, düşünce ve taleplerini dinleyen Vali Güner, devletin çalışmaları ve Kırıkkale?deki gelişmelerden söz etti. Güner, ?Valiliğimiz örnek köy projeleri içinde yer alan Ulaş Köyünde bitirilen Taziye Evi, Köy Muhtarlığı, Misafir Evi, Kilit Parke, Selektör Yeri gibi çalışmaların çok güzel oldu. Ayrıca köylüler tarafından dile getirilen Gölet ve Doğalgazla ilgili taleplerin de yerlerine ulaştırılacağından emin olunmasını istiyorum? dedi.

 

GÜNER, KÖYÜ GEZEREK BİLGİ ALDI

Vatandaşlarla birlikte köyü gezen Vali Güner, seracılığı tavsiye ederek destek sözü verdi ve örnek köy çalışmalarında emeği geçenlere teşekkür etti. Güner ve beraberindeki heyet daha sonra Kazmaca Köyünde ziyaret ve incelemelerde bulunuldu. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Vali Güner,  köyü gezerek bilgi aldı. Yeni yapılan Köy Camisini,  Parke çalışmalarını inceleyen Güner, daha sonra İlköğretim Okulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet etti. Okulda yapılan veli toplantısına da katılan Vali Güner,   öğrenci velileriyle de sohbet ederek taleplerini dinledi.  Vatandaşlar evlerine su tesisatı döşenmesinden dolayı son derece memnun olduklarını ve bu nedenle emeği geçenlere teşekkür ettiklerini belirttiler.   



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ