Gündem ?Turab´ ve ?Çek Çek´

Gündem ?Turab´ ve ?Çek Çek´

ALDIĞI ÖDÜLLERLE KIRIKKALE´NİN GURURU OLAN, ?TURAB´ VE ?ÇEK ÇEK´ İSİMLİ BELGESEL FİLMLER KIRIKKALE´DE BÜYÜK GÜNDEM OLUŞTURDU

Gündem ?Turab´ ve ?Çek Çek´

Aldığı ödüllerle Kırıkkale´nin gururu olan, ?Turab´ ve ?Çek Çek´ isimli belgesel filmler Kırıkkale´de büyük gündem oluşturdu.

BÜYÜK MUTLULUK YARATTI

Kırıkkale Meslek Yüksekokulu Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü  Radyo ve Televizyon Programcılığı Öğretim Görevlisi Hasan Basri Özdemir ve Musa Ak´ın çektiği ?Turab´ isimli belgesel film ile program öğrencilerinin çektiği ?Çek Çek´ isimli belgesel filmin önemli festivallerde ödül alması Kırıkkale´de büyük bir mutlulukla karşılandı.

İLKSEN KOLAT´TAN TEBRİK

Gazetemizin dünkü sayısında, ?Ödül yağıyor´ başlığı ile yayımlanan haber il protokolünün ilgisini topladı. Halk Eğitim Merkezi yılsonu sergisi açılışında gazetemizde yayımlanan haber ve içeriği hakkında Fatih Gençer´den bilgi alan Kırıkkale Valisi Ali Kolat´ın eşi İlksen Kolat, ?Bu başarılar ilimizin adının da duyulmasını sağladı. Ben her iki belgesel filmin çekiminde ve başarılara ulaşmasında emeği geçenlere teşekkür ederim? dedi. 

ÇEKİM EKİBİNİ MİSAFİR ETMEK İSTERİZ

İl Genel Meclisi Başkanı Şerafettin Atalay ise, ?Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özgür Selvi, Öğretim Görevlisi Hasan Basri Özdemir´i ve bölüm öğrencilerini yürekten kutluyorum. İlimizin tanıtımına katkı sağlayacak, ismimizi başarılarla anılacak böylesine güzel projelere elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Çekim ekibini misafir ederek onları tebrik etmek isteriz? diye konuştu.

ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, ?Ulusal ve uluslararası festivallerde ilimizi ve üniversitemizi temsil eden, ismimizi kürsüye çıkaran değerli hocalarımızı ve öğrencilerimizi kutluyorum? diyerek, Kırıkkale´nin her alanda başarıya ulaşması için tüm kurumların böylesine projelere gereken desteği verebileceğini ifade etti.

BÜYÜK İŞ BAŞARMIŞLAR

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı Fatih Özkan da, ?Belgesel filmleri izlemek için sabırsızlanıyorum. Altın Çınar gibi bir festivalde ödül almak kolay bir iş değil. Hocalarımız ve öğrencilerimiz büyük iş başarmışlar. Kendilerini kutluyorum? dedi.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı