Güncel sorunlara çözüm üretmek için

Güncel sorunlara çözüm üretmek için

EĞİTİMLER İKİ YIL ÖNCE BAŞLADI

Güncel sorunlara çözüm üretmek için

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yahşihan Gençlik Merkezince Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesinde öğrenim gören gençlere yönelik Topluma Hizmet Uygulamaları kapsamında bilgilendirme eğitimi düzenlendi.

EĞİTİMLER İKİ YIL ÖNCE BAŞLADI

Eğitim Fakültesi, Nurettin Topçu Konferans Salonunda gerçekleştirilen Bilgilendirme Seminerine Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Murat Demirbaş, Kırıkkale Gençlik Merkezi Müdürü Hakan Akdeniz, Yahşihan Gençlik Merkezi Müdürü Sezai Arslan, öğretim görevlileri ve eğitim fakültesinde öğrenim gören çok sayıda genç katıldı.

GENÇLER İÇİN GEREKENLER YAPILIYOR

Yahşihan Gençlik Merkezi Müdürü Sezai Arslan, ?Öğretmen adaylarına toplumun güncel sorunlarına çözüm üretmeye yönelik proje hazırlama becerisi kazandırmak olan ?Topluma Hizmet Uygulamaları? dersi Yüksek Öğretim Kurulu tarafından 2006-2007 eğitim ve öğretim yılından itibaren tüm eğitim fakültelerinin programlarına dâhil edilmiştir. Öğretmen adaylarımızın dersin uygulama aşamasına ilişkin pratikte yaşadıkları zorlukların giderilmesi, dersin verimli ve etkinliğinin arttırılması amacıyla Topluma Hizmet Uygulamaları dersi uygulamalarının Genç gönüllüler platformuyla entegre edilmesi dersin misyonunu yerine getirilmesinde büyük katkı sağlayacağı hususunda Yüksek Öğretim Kurulu ile prensipte anlaşmaya varılmıştır. Sisteme üye olan kurum ve kuruluşların genç gönüllüler internet sitesi üzerinden yayınlanan gönüllülük ilanlarına siteye üye olmak şartıyla başvuru yapabilmektedir? ifadesini kullandı.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ