Gün, birlik ve beraberlik günüdür

Gün, birlik ve beraberlik günüdür

TERÖR BİR İNSANLIK SUÇUDUR

Gün, birlik ve beraberlik günüdür

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Oktay Sümer şu günlerin birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç duyduğumuz günler olduğunu belirterek, ?Gün, hep birlikte en büyük temel hak olan yaşama hakkına sahip çıkma günüdür? dedi.

GÜN, BİRLİK BERABERLİK GÜNÜ

Sümer, Memur-Sen olarak ülkemizin çeşitli şehirlerinde yaşanan ve milletimizi derinden sarsan eli kanlı terör örgütünün saldırılarını şiddetle kınadıklarını ve şehit düşen güvenlik güçlerine Allahtan rahmet ailelerine başsağlığı dilediklerini belirterek ?Gün hep birlikte en büyük temel hak olan yaşama hakkına sahip çıkma günüdür? dedi.

TERÖR BİR İNSANLIK SUÇUDUR

Sümer açıklamasında ?Terör, kan ve şiddetten beslenen bir insanlık suçudur. Bu insanlık suçunu ancak aklı, ruhu ve vicdanı iflas etmiş kişiler ve gruplar işleyebilir. Terörizmin ve teröristlerin hedefi ise insanlıktır, kardeşliğimizdir, milletimizdir, ortak geleceğimizdir, birlikte yaşama irademizdir? şeklinde ifadelere yer verdi.  

BU SALDIRILAR CANİLİKTİR

Oktay Sümer açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ?Ülkemize, milletimize ve geleceğimize yönelen bu canice saldırılar, ister PKK ister IŞİD isterse DHKP-C´den gelsin terörü, teröre destek verenleri, terörün arkasındaki iç ve dış güçleri nefretle kınıyoruz. Bu alçak terör örgütlerine karşı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlikte mücadele vermeye devam edeceğimizin bilinmesini istiyoruz.?

ACININ DİNİ, IRKI, DİLİ YOKTUR

?Acının ülkesi, dili, dini, ırkı yoktur. Ağıtlar hangi dilden yakılırsa yakılsın hepsi can acıtıcı ve yürek yakıcıdır. Her gün gelen şehit haberleriyle ocaklara düşen ateş bütün yürekleri dağlamakta ve bıçak kemiğe dayanmaktadır. Biz, Büyük Memur-Sen Ailesi ve Sivil Toplum Kuruluşları olarak, bölge halkı incitilmeden terörün kökü kazınana kadar verilecek sosyal, siyasal ve askeri mücadelenin yanında olduğumuzu ifade ediyoruz. PKK ve diğer terör örgütlerini barışa, ateşkese değil, doğrudan doğruya silah bırakmaya, ülkemizi terk etmeye veya teslim olarak haklarında verilecek kararı beklemeye çağırıyoruz. Vatanını, milletini hain saldırılara karşı korumak için can verenleri rahmetle anıyoruz. Milletimizin birliğine, dirliğine kasteden teröristleri ve onları destekleyenleri lanetliyoruz.?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ