Gülümse Anaokulu minikleri büyük beğeni topladı

Gülümse Anaokulu minikleri büyük beğeni topladı

KÜLTÜR MERKEZİNDE DÜZENLENEN ŞENLİKTE MİNİK ÖĞRENCİLER HAZIRLADIKLARI BİR BİRİNDEN GÜZEL GÖSTERİLERLE KATILIMCILARI VE AİLELERİ GÜLÜMSETTİ

Gülümse Anaokulu minikleri büyük beğeni topladı

Kırıkkale Vilayetler Hizmet Birliği Gülümse Anaokulu 2014-2015 Eğitim öğretim yılı okul öncesi eğitim ve mezuniyet şenliği düzenledi. Kültür Merkezinde düzenlenen şenlikte minik öğrenciler hazırladıkları bir birinden güzel gösterilerle katılımcıları ve aileleri gülümsetti.

KAYIK BAŞARILAR DİLEDİ

Vilayetler Hizmet Birliği Gülümse Anaokulu 2014-2015 Eğitim öğretim yılı okul öncesi eğitim ve mezuniyet şenliği gerçekleştirdi. Kültür Merkezinde gerçekleşen şenlikte bir birinden renkli görüntüler yaşandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın sunuculuğunu okul öğretmenlerinden Kübra Petek yaptı. Programın açılış konuşmasını Okul Müdürü Gökhan Durmuş yaparken, Vali Yardımcısı Adnan Kayık minik öğrencileri tebrik etti ve öğrenim hayatlarında başarılar diledi.

AYAKTA ALKIŞLANDILAR

Minik öğrencilerin gösterileri sevimli kahramanlar sınıfının hazırlamış olduğu Anadolu Ateşi gösterisiyle başladı. Neşeli Kurabiyeler sınıfının hazırlamış olduğu Kafkas Gösterisi ise beğeniyle izlendi. Minik eller sınıfı ise Kaşık Havası ve Zeybek oyunu sergilerken katılımcılardan büyük alkış topladı. Sevimli Kahramanlar sınıfı Hoş gelişler ola gösterisini sunarken, Neşeli kurabiyeler ve minik eller sınıfı birlikte Rond Gösterisi yaptı. Öğrencilerden Elif Ecrin Biçer Bayrak Şiirini okurken, Neşeli Kurabiyeler ve Minik Eller sınıfının birlikte İstiklal Marşını ezbere okuması ayakta alkışlandı.

ÖĞRETMENLERE PLAKET

Programın sonlarında öğrencilere mezuniyet diplomaları verildi. Vali Yardımcısı Adnan Kayıt ve Okul Müdürü Gökhan Durmuş öğretmenlerle birlikte öğrencilerin diplomasını verirken miniklere hayatlarında başarılar dilediler. Törende minik öğrenciler ilk kep atma heyecanını da yaşadı. Programın sonunda başarılı bir eğitim dönemi geçiren okul öğretmenlerinden Kübra Petek, Zeynep Cantürk Şahin, Gözde Altundağ, Nazlıgül Çakmak, Neslihan Arslan ve Perihan Vural´a başarılarından dolayı plaket verildi. Minik yıldızların sevgi dolu yürekleri ile hazırlanın program fotoğraf çekimi ile sona erdi.

AİLELERLE İŞBİRLİĞİ

Vilayetler Hizmet Birliği Gülümse Anaokulu Okul Müdürü Gökhan Durmuş ?Çocuklarımızı sıcak ve samimi aile ortamında, başarılı ve özgüven duyguları gelişmiş bireyler olarak yetiştirmek amacıyla 2010 yılında eğitim öğretime kapılarını açmıştır. Öğretmen kadromuzda liderlik ve rehberlik vasıflarına sahip, sevecen, güler yüzlü, çocuk eğitimi dalında kendilerini geliştirmiş ve geliştiren öğretmenlerimiz görev yapmaktadır. Geleceğin en başarılı çocuklarının yetiştirilmesinde pay sahibi olmak adına çıktığımız eğitim yolunda, çocuklarımız ve aileleriyle işbirliği içinde, çağdaş eğitim sistemi ışığında, araştıran, sorgulayan, kendine güvenli, sosyalleşebilen, ülkesini milletini seven, yaşının gerektirdiği bilgi ve beceriye sahip, pozitif enerjiyle ve ekip ruhuyla çalışan, duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, zihinsel ve bedenen sağlıklı, mutlu çocuklar yetiştirmek için varız? ifadesini kullandı.

UYGULAMALI EĞİTİM

Müdür Durmuş konuşmasının devamında ise ?Amacımız çocuklarımıza doğrudan bir şeyi öğretmekten ziyade oyunlar oynayarak ve araştırmalar yaparak çevrelerini ve kendi yeteneklerini keşfetmelerini sağlamaktır. Ezberci eğitim değil, uygulamalı eğitim okulumuzun benimsediği eğitim sistemidir. Unutmayalım ki her çocuk özeldir vazgeçilmezdir. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi içtenlikle selamlıyor öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında sonsuz başarılar diliyorum? dedi.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı