Gülenler Kaletepe Şubesi yenilendi

Gülenler Kaletepe Şubesi yenilendi

Kırıkkale verdiği hizmet kalitesi ile gıda sektöründe alışverişin merkezi olan Gülenler Alışveriş Merkezi, ilklerin öncüsü olma yolunda emin adımlarla büyüyerek ilerliyor. Cumartesi günü 9. mağazasını açan Gülenler AVM aynı zamanda Kaletepe Şubesi?ni de y

300 KİŞİ İSTİHDAM EDECEĞİZ

Cumartesi günü Gülenler AVM Kaletepe Şubesini yenileyerek, yeniden hizmete açtı. Kaletepe Mahallesi Alpaslan Pehlivanlı Bulvarı Ayça Apartmanı giriş katında gerçekleşen açılışa çok sayıda davetli katıldı. Mağaza açılışı öncesi konuşan Gülenler AVM Yönetim Kurulu Başkanı Halim Güngör, Gülenler AVM?nin günden güne büyüdüğünü ve kazandığını yine Kırıkkale?ye harcadığını söyledi. Açılışa katılanlara teşekkür eden Güngör, ?ilk önceliğimiz kalite ve Kırıkkale insanına hizmet. Aynı zamanda esasa amacımız 300 kişilik bir istihdam sağlamak istiyoruz. İnsana hizmeti hep ön planda tutuyoruz? diye konuştu.

 

DUALAR EDİLDİ

Gülenler Kaletepe Şubesinin açılışı öncesinde dualar edildi. Daha sonra açılışı yapılan şubenin açılış kurdelesini Gülenler AVM Yönetim Kurulu Başkanı Halim Güngör, OSB Başkanı Nurettin Aydın, Ak Parti Milletvekili A.adayı Nuh Dağdelen kesti. Daha sonra protokol üyeleri mağazayı gezdi. Açılışa özel indirimler olunca müşteriler mağazaya akın etti.  

 

 

 

 



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı