Güle güle müdürüm

Güle güle müdürüm

2.5 yıldır ilimizde görev yapan Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur için İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde veda töreni düzenlendi. Okur, Kırıkkale'de önemli çalışmalar yaparak eğitimin kalitesini arttırdıklarını söyledi.

BİR ÇOK PROJE YAPTIK
Okur, Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Genel Müdürlüğü İzleme Daire Başkanı olarak atandı. Kırıkkale’de acı, tatlı 2.5 yılı geride bıraktığını belirten Okur kentte eğitim anlamında sorun olmadığını ve fiziki açıdan Kırıkkale’nin iyi olduğunu söyledi. Göreve başladığı zaman birçok başarıya imza attıklarını belirten Okur sınavlarda önemli bir başarı elde ettiklerini bildirdi. Görev yaptığı Milli Eğitim Müdürlüğünde bir çok proje ile başarılara imza atan Milli Eğitim Müdürü Okur, Kırıkkale’nin başarısı için çalışmaların yeni gelen Milli Eğitim Müdürü ile birlikte eğitim kalitesinin katlanarak artacağını ifade etti.

DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR
Kırıkkale’nin eğitim ve öğretim anlamında sorunu olmadığını belirten
Okur, “Yaklaşık iki yıldır Kırıkkale Milli eğitim Müdürlüğü görevi yapıyordum. Bu süreçte bana destek veren dostlarıma teşekkür eder, başarılı çalışmalarda ve dualarınızda olma diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından Okur, Milli Eğitim personeliyle vedalaşarak kentten ayrıldı. Okur, programın sonunda Milli Eğitim personeliyle tek tek tokalaşarak helallik istedi. Okur, memurlarla son olarak hatıra fotoğrafı çektirdi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ