Güle güle Fikri Abi

Güle güle Fikri Abi

KIRIKKALE´DEN HİÇBİR ZAMAN AYRILMADI

Güle güle Fikri Abi

Kırıkkale´nin ilçe olduğunu yıllarda Adalet Partisi 15 ve 16´ncı dönem Ankara Milletvekilliği görevini yapan Fikri Pehlivanlı (86) son yolculuğuna uğurlandı.

YOĞUN KATILIM

Bir süredir yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 86 yaşındaki Fikri Pehlivanlı için Nur Camii´nde tören düzenlendi. Vasiyeti gereği TBMM´de tören düzenlenmeyen Pehlivanlı´nın cenaze namazına Kırıkkale Valisi Ali Kolat, AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Saadettin Saran, Türkiye Futbol Federasyonu eski yönetim kurulu üyesi Ergün Tekin, eski milletvekilleri, eski valiler, kentin ileri gelenleri, Pehlivanlı´nın yakınları ve Kırıkkale halkı katıldı.

TAZİYELERİ KONAKTA KABUL ETTİLER

Cenaze namazının ardından Balışeyh İlçesi Beyobası Köyü´ne götürülen Pehlivanlı, buradaki aile mezarlığına defnedildi. Pehlivanlı´nın yakınları aileye ait tarihi Tayyar Pehlivanlı Konağı´nda taziyeleri kabul etti.

KIRIKKALE´DEN AYRILMADI

İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunu olan Pehlivanlı, milletvekilliği görevinden sonra Kırıkkale´den ayrılmadı ve kendisine ait olan Ankara Eczanesi´ni işletti. Pehlivanlı ?Kırıkkale´nin ?Fikri Abisi´ olarak adlandırılmış ve halk tarafından sevilen simalarındandı. Pehlivanlı ayrıca Türk Eğitim Vakfı (TEV) üyesiydi.



MUSTAFA LÜY
25.08.2015 09:40:58
SAYIN ESKİ MİLLETVEKİLİMİZ FİKRİ PEHLİVANLI´A ALLAHDAN RAHMET, KEDERLİ AİLE VE DOSTLARINA DA SABR-I CEMİL İHSAN ETMESİNİ YÜCE ALLAHDAN NİYAZ EDİYORUM. MUSTAFA LÜY. KIRIKKALE DİYANET MENSUPLARI DERNEK YÖNETİM KURULU ADINA BAŞKAN

İLHAT
25.08.2015 13:49:35
ALLAH MEKANINI CENNET EYLEYE. İYİ İNSANDI. KIRIKKALEDE OTURAN TEK MİLLETVEKİLİYDİ ZANNEDERSEM.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü