Gücümüzü halktan alıyoruz

Gücümüzü halktan alıyoruz

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, halkın kendisine karşı gösterdiği ilgiden memnun olduğunu belirtti. Halkın teveccühlerine layık olmaya çalıştıklarını belirten Pekdoğan, gücünü halktan aldığını ve halktan da çok büyük destek gördüğünü

BÜYÜK DESTEK GÖRDÜ

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, Kırıkkale Zafer Caddesi’nde esnafları ziyaret etti. Esnafları ziyaret eden Pekdoğan, şehir esnafından büyük bir ilgi gördü. Esnafların çoğu Pekdoğan’ı destekleyeceklerini ve bu seçimde Pekdoğan’ın kazanacağını belirttiler.  AK Parti Belediye Başkan’ı Mehmet Saygılı’nın sahibi olduğu YKM mağazasını da ziyaret eden Pekdoğan, mağaza çalışanlarına işlerinde başarılar diledi.

 

ŞEHRİ GELİŞTİRECEĞİZ

Vatandaşların ve esnafların büyük destek verdiği Pekdoğan, Kırıkkale halkının teveccühlerine layık olmaya çalışacağını belirterek, “Bu seçimi hep birlikte kazanıp, hep birlikte Kırıkkale’yi geliştireceğiz” dedi. Kendisine destek olan herkese teşekkür eden Pekdoğan, 2014 yerel seçimlerinde önemli işler yaparak Kırıkkale’nin gelişeceğini ve 11 yıllık gerileme döneminin sona ereceğini söyledi. Birlik ve beraberlik içinde seçimin kazanılacağını belirten Pekdoğan, halkın en iyi hizmeti hak ettiğini bildirdi.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız