Gücümüzü sahadaki milletten alıyoruz

Gücümüzü sahadaki milletten alıyoruz

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ABDULLAH ÖZTÜRK VE İL BAŞKANI AKÇAY KIRIKKALE´DE BİR DİZİ ZİYARETTE BULUNDU

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ABDULLAH ÖZTÜRK VE İL BAŞKANI AKÇAY KIRIKKALE´DE BİR DİZİ ZİYARETTE BULUNDU

Gücümüzü sahadaki milletten alıyoruz

Türkiye Büyük Millet Meclisinin tatile girmesi ile birlikte sahaya inen Milletvekili Abdullah Öztürk, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ile bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak şehit aileleri ile bir araya gelen Öztürk ve Akçay, ziyaretlerde vatandaşların taleplerini dinledi.

HALKIMIZLA BİR ARADAYIZ

AK Parti´nin gücünü saha çalışmalarından hiç vazgeçmeyen teşkilatlarından aldığını ifade eden Milletvekili Abdullah Öztürk, ?Meclisin görev yapmadığı günlerin tamamında sahaya inerek halkımızla ve sivil toplum kuruluşlarımızla bir araya geliyoruz. Geçtiğimiz günlerde ilçelerimize yaptığımız ziyaretlerde çiftçilerimizle bir araya geldik. Bugünde esnaf ve sanayici esnaflarımızla bir araya gelerek sıkıntı ve taleplerini dinledik. Bize gelen talepleri yerine getirebilmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin tatil dönemi boyunca Kırıkkale´de saha çalışmalarımızı teşkilatımız ile sürdürmeye devam edeceğiz? dedi.

ŞEHİT YAKINI VE ESNAF ZİYARETLERİ

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk ve İl Başkanı Mürsel Akçay bir dizi ziyaret programı gerçekleştirdi. Türkiye Büyük Millet Meclisinin tatile girmesi ile birlikte sahaya inen Milletvekili Abdullah Öztürk ve sahada çalışmalarını sürdüren İl Başkanı Mürsel Akçay ilk olarak Vatan İçin Can Verenler Derneği ile Türkiye Harp Malulü Gaziler ve Şehit Dul ve Yetimleri derneğini ziyaret ederek şehit aileleri ile bir araya geldi. Şehit yakınlarının istek ve taleplerini dinleyen İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Abdullah Öztürk, daha sonra Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kırıkkale Şubesini ziyaret etti. Şube Başkanı Mustafa Kaplan ve Şube yöneticileri ile bir araya gelen Öztürk ve Akçay daha sonra Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğini ziyaret etti.

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

Birlik Başkanı Süleyman Köstekli ve birliğe bağlı oda başkanlarıyla bir araya gelerek birlik ve oda faaliyetleri hakkında bilgiler alan AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Abdullah Öztürk son olarak Oto Sanatkârlar ve Demirciler Odasını ziyaret etti. Teşkilat olarak sürekli saha çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, ?Biz teşkilat olarak sahada çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Meclisin görev yapmadığı günlerde de saha çalışmalarımızı milletvekillerimizle birlikte gerçekleştiriyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde gerek sivil toplum kuruluşlarından gerekse vatandaşlarımızdan taleplerini alıyor, sorunlarını yerinde çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. Saha çalışmalarımız önümüzdeki günlerde de devam edecek? şeklinde konuştu.

HABER: Arzu Kayır



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız