Güçlü bir yönetimle Sıkıntıları aşacağız

Güçlü bir yönetimle Sıkıntıları aşacağız

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı için adaylığını resmen ilan eden Ahmet Varlı meslek gruplarının tamamında aday olacağını söyledi. Amacının güçlü bir yönetim olduğunu kaydetti.

ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına adaylığını açıklayan mevcut Başkan Ahmet Varlı, dün basın mensuplarıyla bir araya geldi. 13 meslek gurubunda da yarışa katılacağını açıklayan Varlı amacının güçlü bir yönetimle sıkıntıları gidermek olduğunu söyledi basın açıklaması ile ?Gücümüze güç katmak için 13 meslek grubundan adayım. Bizim asli amacımız beraber hareket ederek vatandaşların esnafımızın oyunu bölmeden şehri, vatandaşımızı ayrıştırmamaktı. Ama ben diğer adaylara da başarılar diliyorum. İnşallah biz bu seçim sürecinde kimseyi üzmeyeceğiz ve kırmayacağız. Tekrar dile getirmek istiyorum maddi sıkıntılarla dolu bir dönem yaşıyoruz ve ben bu sıkıntıları gidermek için bu yola baş koyuyorum ve 13 meslek gurubundan tüm seçimlere aday olacağımı belirtiyorum.? Dedi.

 

ODAMIZIN 2 BİN 100 ÜYEMİZ BULUNUYOR

Bir dönemdir TSO Başkanlık görevini yürüten işadamı Ahmet Varlı, düzenlediği basın toplantısı ile adaylığını kamuoyuna resmen duyurdu. Göreve geldikleri günden itibaren ekonomik alanda önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Varlı, ?Çıktığımız bu yolda niyetimiz hayır. İnşallah bu hayırlı yolda 2 bin 100 üyemize daha başarılı hizmetler sağlamanın çaba ve gayreti içerisinde olacağız?

BİZİM AMACIMIZ TEK LİSTE İDİ

Amaçlarının birlik ve beraberlik olduğunu ve bu konuda tek liste olarak seçime gitmek istediklerini belirten Varlı, 13 meslek grubunda da adaylarının bulunacağına dikkat çeken Başkan Varlı, bir yandan kendi döneminde yaptıkları çalışmalardan söz etti

ÇEŞİTLİ GÖRÜŞMELER YAPMIŞTIK

?Cemalettin Akdoğan bey bana şöyle bir teklifte bulunmuştu ?Ömer Akçelik senin lehine adaylıktan çekilsin, bende hiçbir göreve talip olmadan adaylıktan çekileceğim? demişti. Bizde bu teklifi Ömer bey´e ilettik. Ömer Bey bize ?Madem Cemalettin bey bir ağabeylik yapıyor, bende bir kardeşlik yapıp senin lehine adaylıktan çekiliyorum? dedi. Biz bunu Cemalettin beye ilettik ancak şuana kadar bir dönüş olmadı. Bunun için bizde kesin adaylığımızı açıklamış bulunuyoruz? ifadesini kullandı.

SEÇİM KARDEŞLİK İÇİNDE GEÇSİN

13 meslek grubunun tamamında adaylarının bulunacağını açıklayan Başkan Varlı ?Tüm adaylarımıza hayırlı uğurlu olsun, başarılar diliyorum. Biz önce meclisimizi oluşturacağız. Memleketimizin ekonomisinde çıtayı bir kat daha yukarı taşımak için üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Niyetimiz hayır akıbetimiz de hayır olur inşallah. Memleketimiz sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Biz insanlarımızı üzmeden, kırıp dökmeden süreci yürütmek istiyoruz. Biz sektörün içerisinden gelenleriz.?

İLERİYE YÖNELİK HEDEFLERİMİZ VAR

?Örneğin ben 90 kişi istihdam ediyorum, üretim yapıyoruz, ihracat yapıyoruz. Umarım bu vasıfları taşıyan ve yönetime talip olanlarla yarışırız. Burası siyasi bir kurum değil, burası sanayicimize, tüccarımızın önünü açan bir sivil toplum örgütü. 2013´te göreve geldiğimizde hedefimiz TSO´ye yeni bir hizmet binası kazandırmaktı, bugün bu hedefe ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. Tarım ve Hayvancılık Fuarlarımızı geleneksel hale getirdik. Yeni dönemde de ileriye dönük projelerimiz var. Seçimlerin Kırıkkale´mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum? dedi. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ