Güçbirliği Umutları Arttırıyor

Güçbirliği Umutları Arttırıyor

Yaklaşık 3 yıl önce Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'ın başkanlığında kurulan Güçbirliği platformu bugün bir kez daha toplanacak. Kırıkkale'nin her yönüyle büyüyüp gelişmesiyle ilgili proje üretip hayata geçirmesi beklenen Güçbirliğince bu zamana kadar so

DÜŞÜNCELER PROJE AŞAMASINDA

Kırıkkale’nin her yönüyle büyüyüp gelişmesine katkı sağlamak ve öncelikle işsizliğin giderilmesine yönelik istihdam alanlarının arttırılması amacıyla yaklaşık 3 yıl önce Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın başkanlığında kurulan Güçbirliği platformu bugün bir kez daha bir araya gelecek. Bu zamana kadar çeşitli defalar yapılan toplantılarda oluşturulan birimler tarafından yapılan çalışmalar ve ele alınan projelerlerin sonuçları üzerinde fikir alışverişi yapılırken projelerin çalışma aşamaları titizlikle incelendikten sonra rapor haline getirildi. Bugün yapılacak toplantıda somut adımların atılması ile ilgili somut adımların atılmasını bekliyor. Kamuoyunun da beklentisi her geçen gün artıyor.

 

KIRIKKALENİN BEKLENTİSİ BÜYÜK

Kurulduğu günlerden bu yana Kırıkkalelilerin beklentilerinin de büyümesine yol açan Güçbirliği platformunun öncelikle beklentileri hayale dönüştürmemek adına somut adımlar atması bekleniyor. İstihdama yönelik projelerin öncelikli hayata geçirilmesini Kırıkkale kamuoyu merakla beklerken özellikle Silah Organize Sanayi projesinin hem MKE Kurum Fabrikaları açısından hem de bölge açısından büyük önem arz ediyor. MKE Kurumu fabrikalarının silah siparişi konusunda şu sıralarda sıkıntı yaşadığı ileri sürülürken bu projenin önemini daha da arttırıyor. Bu arada kültürel, sosyal ve diğer alanlarda da atılacak adımlar merakla bekleniyor. 



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı