Grundtvig projesi

Grundtvig projesi

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi İl Projeler ve Koordinasyon Ekibi, yürüttüğü Yeniden Sağlıklı Yaşam Adlı Grundtvig projesi kapsamında Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü Portekiz?in Vila Real De Santo Antonio şehrine gittiler.

32 ÖĞRENCİ KATILDI
Grundtvig projesi kapsamında Yapılan toplantıya Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, Şube Müdürü Ali Kılıç ve bu proje Koordinatörü Mustafa Can Hiçyılmaz ve Kırıkkale?den 3 öğrenici katıldı. Koordinatör ülke olarak Türkiye adına Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü, Portekiz, İtalya, Polonya, Avusturya, Macaristan, Litvanya ve Romanya?dan öğretmen ve öğrenciler olmak üzere 32 öğrenci katıldı.
 
BİLGİ ALIŞ VERİŞİNDE BULUNULDU
Projenin koordinatörü Kırıkkale Mili Eğitim Müdürlüğü olmasından dolayı, proje ortakları arasında projenin genel görev dağılımı yapıldı. Kurumların genel yapısı tanıtıldı ve ayrıca proje ortaklarının şu ana kadar kendi kurumlarında yapmış oldukları sağlıklı yaşam ile ilgili çalışmalarının tanıtımı yapılarak bilgi alış verişinde bulunuldu. Yapılan toplantıların yanı sıra, Projenin genel perspektifi açısından ev Portekizli yetişkin öğrencilerin de katıldığı sağlıklı yaşam koşusu organize edildi. Portekiz?in hastalıklarla mücadelelerde kullandığı endemik bitkiler tanıtıldı, bu bitkilere projenin çıktılarında oluşturulacak sağlıklı yaşam kitabında yer verilmesi kararlaştırıldı. Projenin yerel faaliyetleri olarak Okullarda obeziteye karşı gerekli önlemlerin alınması, öğretmen ve öğrenciler arasında yeterli bilincin oluşması sağlandı
 
 


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti