Grev hakkımızı kullanacağız

Grev hakkımızı kullanacağız

21 Aralık?ta yapılacak grev öncesinde bazı Sivil Toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen Eğitim-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yüksel Şahin AKP Hükümetinin uygulamalarına karşı çıkılması gerektiğini belirterek yasadan doğan grev hakkını kullana

HAKLARIMIZ ELİMİZDEN ALINIYOR
21 Aralık?ta yapacakları Grev hakkında bilgi veren Başkan Şahin, AK Parti iktidarının uygulamalarıyla pek çok haklarının ellerinden alındığını söyledi. AKP`nin baskı ve korku imparatoruluğu yaratmaya çalıştığını iddia eden Şahin, 652 sayılı Milli Eğitim Bakanlığı`nın ``Teşkilat ve Görevleri hakkında`` KHK`nın yeni mağduriyetlere neden olduğunu öne sürdü. ``Eşit işe Eşit ücret`` uygulamasının olumlu algılandığını ancak bu düzenlemeyle sadece üst düzey kamu yöneticilerinin ücretlerinin arttırıldığını savunan Şahin, eğitim emekçilerinin maaşlarının sefaletle eşitlendiğini söyledi.
 
BİR GÜNLÜĞÜNE OKULA GİTMEYECEKLER
21 Aralık?ta yapılacak olan Grevde öğretmenlerin 1 günlüğüne okula gitmeyeceğini söyleyen Başkan Yüksel Şahin, ?AKP hükümeti 4688 sayılı yasada yapılacak değişikliklere ilişkin kanun tasarısını bugüne kadar TBMM gündemine getirmediği gibi tasarı grev hakkını içermemekte hatta sendikal hak ve özgürlükleri kısıtlamaktadır. Bugüne kadar yasa çıkmadığı için toplu iş sözleşmesi de yapılmamıştır? dedi.
 
 
 


1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama