Gözlerini 2013?te açtılar

Gözlerini 2013?te açtılar

Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve Belediye Başkanı Veli Korkmaz, kentte yeni yılın ilk bebeğine altın taktı. Vali Kolat, 2013 yılının huzur, barış ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

ALTIN TAKTILAR

2013 yılın ilk bebekleri Zeynep ve Elif Su, Hacı Hidayet Doğruer Kadın Doğum Çocuk Hastanesi?nde dünyaya geldi. Yılın ilk bebeklerini ziyaret eden Kolat ve Korkmaz, ailelerini de kutlayarak altın taktı. Vali Kolat, ziyarette yaptığı konuşmada, 2013 yılının tüm insanlar için hayırlı, mutlu ve birlik içerisinde geçmesini temenni etti. Vali Ali Kolat, ?Allah sevdiği kuluna kız nasip edermiş. Düşünüyorum bugün kız çocuğunu daha çok sevmeye başladım. Kız çocukları cana yakın, sıcak, daha çok sahip çıkan oluyorlar. Yeni yılın ilk dakikasında dünyaya gelen bebeğimizin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum? dedi.

ÇOCUKLARIMIZ SAHİPSİZ DEĞİL

Daha sonra kurum ziyaretlerine başlayan Kolat, eşi İlksen Kolat ile birlikte, Kırıkkale Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü`ne bağlı Çocuk Yuvası`nda yeni yıl için düzenlenen programa katılarak çocuklarla keyifli dakikalar geçirdi. Vali Kolat, yuvada kalan hiçbir çocuğun sahipsiz olmadığını belirterek onların da yeni yılını tebrik etti. Kırıkkale halkının da yeni yılını kutlayan Vali Ali Kolat, vatandaşların her zaman saygın olduğunu ve devletin vatandaşlara karşı hassas bir şekilde davrandığını belirtti.  Göreve geldiği günden bu yana vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinlediğini belirten Kolat, yeni yılın herkese mutluluk getirmesi gerektiğini söyledi.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım