Gözlerini 2012?de açtılar

Gözlerini 2012?de açtılar

Kırıkkale`de yeni yılın ilk 2 bebeği, Hacı Hidayet Doğruer Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi`nde meydana geldi. İki erkek çocuğu bulunan Yazıcı ailesinin saat 00.01`de kız olarak dünyaya gelen bebeği, herkesi sevince boğdu. Hastanenin başhekimi Tekin Kale il

BENİM İKİ OĞLUM VAR

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, 2012`nin ilk dakikasında dünyaya gelen ve üçüncüsünde kız olan Yazıcı ailesini hastanede ziyaret ederek, kutladı. Korkmaz, ?Allah sevdiği kuluna kız nasip edermiş. Benim iki oğlum var. 40 yaşından sonra kız çocuğunu daha çok sevmeye başladım. Kız çocukları cana yakın, sıcak, daha çok sahip çıkan oluyorlar. Yeni yılın ilk dakikasında dünyaya gelen bebeğimizin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum? dedi. Başkan Korkmaz, geçtiğimiz yeni yılların ilk dakikalarında hep erkeklerin dünyaya geldiğini, bu yıl ise kızların öncülük yaptığını belirterek, ?Bizler aileye, kentimize ve ülkemize hayırlı eylesin diyoruz. İlk çocuğun Kırıkkale`den olması ayrı bir mutluluk? dedi.

 

ÇALIŞANLARIN YENİ YILINI KUTLADILAR

Başkan Korkmaz, yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen 4?ü kız 5 bebeğe altın takarken, yakınları ve hastalarla birlikte hastane çalışanlarının da yeni yılını kutladı. Hastane başhekimi Tekin Kale ise yeni yılın ilk çocuklarının Kırıkkale`den olmasından dolayı memnuniyetini belirtirken, ?Başkanımız sağ olsunlar, göreve geldiği günden itibaren her yıl hastanemize gelerek bizleri onurlandırırken, yeni yılın ilk bebeklerini ödüllendiriyor, herkese `geçmiş olsun` diyor. Kendisine teşekkür ederim? dedi.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ