Görünmeyen sorunlar gün yüzüne çıktı

Görünmeyen sorunlar gün yüzüne çıktı

HALKLA BULUŞMA GÜNÜNDE VATANDAŞLAR SORUNLARINI İLETME İMKÂNI BULDU

HALKLA BULUŞMA GÜNÜNDE VATANDAŞLAR SORUNLARINI İLETME İMKÂNI BULDU

Görünmeyen sorunlar gün yüzüne çıktı

Valilik tarafından düzenlenen halkla buluşma toplantısının üçüncüsü yapıldı. Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz´ın katıldığı toplantıda vatandaşlar sorunlarını iletti. Vali Haktankaçmaz devletin görevinin vatandaşın huzur güven ve refah içinde yaşamasını sağlamak olduğunu söyledi.

?HIRSIZLIK YUVA´SI?

Her ayın ilk günü düzenli olarak yapılan vatandaşla buluşma toplantısında Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz ve İl Müdürleri vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlar ?Emniyet, İstihdam ve Sağlık? alanında yaşadıkları sorunu Vali Haktankaçmaz´a iletti. Yuva Mahallesi´nde yaşayan Aydın O. her gün mahallelerinde hırsızlık olayı yaşandığını ve bu konuda emniyetin gerekli tedbirleri alması gerektiğini söyledi. Evlerinde bir ayda üç kez hırsızlık olayı yaşandığını belirten Aydın O, mahalleli olarak artık bu olaydan bıktıklarını ve hırsızların; ?Para, ziynet eşyası, televizyon, kanepe, kap, çanak anten, buzdolabı, giyim malzemesi´ çaldıklarını belirterek, mahallede yaşayan herkesin evine hırsız girdiğini iddia etti.

YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR

Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu da, hırsızların suçlarının yanına kalmadığını, yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildiğini ifade etti. Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz ise, Yuva Mahallesi´nde ?MOBESE´ sisteminin olmadığını ve gerekli altyapının yapılacağını ve en kısa zamanda bu sorunun çözüleceğini bildirdi. Kısa bir zaman önce, felç geçirdiğini ve işsiz olduğu için sigortasının da olmadığını belirten Ali Osman Aygün, hastanelerde kendisine tam anlamıyla bakılmadığını söyledi. Tek başına yaşam mücadelesi verdiğini belirten Aygün, evde tek başına kaldığını ve maddi anlamda birçok sıkıntı yaşadığını bildirdi.

GEREKLİ YARDIMLAR YAPILACAK

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, felç geçiren vatandaşın sorununun çözüleceğini, Sosyal Yardımdan kendisine gerekli yardımın yapılacağını ve hastanede ise tedavisinin devam edeceğini ifade etti. Daha sonra vatandaşlar, işsizlik ve tayin işlemlerinin yapılması için Vali Haktanmaz´a istekte bulundu. Vali Haktankaçmaz ise, bu konuda gerekli çalışmaların yapılacağını belirterek, vatandaşların isimlerini not etti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü