Görmez, Kur´an Kursu Temel Atma törenine katılacak

Görmez, Kur´an Kursu Temel Atma törenine katılacak

CUMA NAMAZINI KIRIKKALE´DE KIRIKKALELİLERLE BİRLİKTE KILACAK

CUMA NAMAZINI KIRIKKALE´DE KIRIKKALELİLERLE BİRLİKTE KILACAK

Görmez, Kur´an Kursu Temel Atma törenine katılacak

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez bugün Kırıkkale´ye geliyor. Görmez ilk olarak Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz´ı ziyaret edecek. Daha sonra programlara katılacak.

İLK OLARAK VALİ HAKTANKAÇMAZ´I ZİYARET

Bugün ilk olarak vali Mehmet İlker Haktankaçmaz´ı makamında ziyaret edecek olan Diyanet İşleri Başkanı buradan Nur Camii ve Külliyesine geçerek Nur Camii ve Külliyesinde incelemelerde bulunacak ve İl Müftülüğünü ziyaret edecek.

CUMA HUTBESİNİ GÖRMEZ OKUYACAK

Daha sonra yapımında maddi ve manevi büyük destek verdiği Nur Camiinde hutbe okuyacak ve namaz kıldıracak. Cuma namazı sonrası Osmangazi Mahallesi Malazgirt Bulvarı üzerinde yaptırılacak olan Bölge Hafızlık Kur´an Kursu´nun temel atma törenine katılacak.

MÜFTÜ TÜM KIRIKKALELİLERİ DAVET ETTİ

İl Müftüsü Bekir Gerek Nur Camii´nin Kırıkkale´nin ulu mabedi ve ülkemizin şaheserlerinden birisi olması hasebiyle Diyanet İşleri Başkanının Nur Camiinde hutbe okuyacak olmasının şehrimiz açısından büyük manevi değeri bulunduğunu söyledi. Gerek Kırıkkale´nin geleceğine ve gençliğine en önemli yatırımlardan birisi olacak olan Hafızlık Bölge Kur´an Kursunun temelini Diyanet İşleri Başkanı ile birlikte atmanın da anlamlı olacağını belirterek Kırıkkalelilerin Diyanet İşleri Başkanının Nur Camiinde okuyacağı hutbeyi dinlemeye ve birlikte Cuma namazı kılmaya ve bölge hafızlık Kur´an Kursunun temelini birlikte atmaya davet ettiğini belirtti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü