Görevimizin ağırlığını biliyoruz

Görevimizin ağırlığını biliyoruz

SAĞLIK SEN OLAĞAN GENEL KURULUNDA RECEP AKDOĞAN GÜVEN TAZELEDİ

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı’nın 7. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Recep Akdoğan üyelerin tam desteğini alarak güven tazeledi.

AKDOĞAN GÜVEN TAZELEDİ

Sağlık Sen Kırıkkale Şubesi 7. Olağan genel kurulu yapıldı. Kırıkkale Kültür Merkezinde gerçekleşen Genel Kurulda Divan Başkanlığını Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Öz, Divan Üyeliklerini ise Ankara 6 nolu Sağlık-Sen Şube Başkanı Umut Gümüşay, Sivas Sağlık-Sen Şube Başkanı Muhittin Musaoğlu, Kayseri Sağlık-Sen Şube Başkanı Hakan Keser ve Kırıkkale Bem-Bir Sen Şube Başkanı Tuncay Bulut yaptı. Tek adaylı yapılan genel kurulda Recep Akdoğan güven tazeledi. Başkan Akdoğan’ın yönetiminde Özcan Uca Şube Sekreteri, Okan Özsoy Şube Başkan Yardımcısı(Teşkilatlanma), Murat Açar Şube Başkan Yardımcısı (Mali İşler), Yalçın Kavlak Şube Başkan Yardımcısı (Basın ve İletişim), Murat Özdağ Şube Başkan Yardımcısı (Mevzuat ve Toplu Sözleşme) ve Tahir Öztürk Şube Başkan Yardımcısı (Eğitim ve Sosyal İşler) görev aldı.

GÜVENE LAYIK OLMAYA ÇALIŞTIK

Divanın oluşturulmasının ardından açılış konuşmasını yapan Sağlık Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan “Bir 4 yılı daha geride bıraktık. Görevimizin ağırlığının bilincinde olarak bu zor süreçte sizlere layık olmaya çalıştık. Zor bir süreçti bu dönem, Tüm dünyayı etkileyen Covid-19 nedeniyle sizlerle zaman zaman beraber olamadık, bir araya gelemedik. Ancak her zaman sizlerin sesi olmaya, sorunlarınızı çözme noktasında gayret etmeye elimizden geldiğince çalıştık. Çalışanlarımızın ve sizlerin taleplerini asla havada bırakmadık. Bize ulaşan her kardeşimizin sorununa çözüm bulma noktasında mücadele ettik. İletilmesi gereken her nere var ise ilettik, çözüm aradık. Hallederiz deyip asla kenara atmadık. Çözebildiklerimizi çözdük, çözemediklerimizin gerekçelerini ortaya koyduk” diye konuştu.

 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız