Görevimiz vatandaşa hizmet

Görevimiz vatandaşa hizmet

DEĞİŞİM VE GELİŞİM HEDEFİMİZ

Görevimiz vatandaşa hizmet

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, yerel ve ulusal basın mensupları ile bilgilendirme toplantısı düzenledi.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Belediye´de düzenlenen toplantıda konuşan Bildik, belediye olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek belediyenin asıl görevinin vatandaşa hizmet etmek olduğunu söyledi. Basın mensuplarının çalışmalarla ilgili sorularını cevaplandıran Bildik şunları söyledi: "Sulakyurt ilçemizde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek için gece gündüz çalışıyoruz.?

DEĞİŞİM VE GELİŞİM HEDEFİMİZ

?Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana ilçemizin değişim ve gelişmesini kendimize hedef olarak belirledik? diyen Bildik, ?Bu hedef doğrultusunda ekiplerimiz her alanda ilçemizin alt yapı, üst yapı ve ulaşım konularında da hazırladığımız projeler doğrultusunda gecesini gündüzüne katarak, Sulakyurt halkının mutluluğu için çalışıyorlar.?

60 YILLIK KANALİZASYON SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

İlçede 60 yıllık kanalizasyon çalışmalarının büyük bir kısmının tamamlandığını söyleyen Bildik, ?Ancak çalışmalarımız halen devam ediyor. Çarşı içi kar ve yağmur suları gideri için kanal açma çalışması başlattık ve yarısını tamamlamış bulunuyoruz. Havaların durumuna göre bir an önce yarım kalan kanalımızı tamamlayacağız.?

MOBESE HALKIMIZ TARAFINDAN TAKDİRLE KARŞILANDI

?Belediyemize ait hizmet binamızın çatı, oluk, boya, badana, cam ve çerçeve gibi bakımlarını yaparak güzel bir görünüme kavuşmasını sağladık. İlçemize 6 noktaya kurulumunu yaptığımız MOBESE kameralar ise halkımız tarafından takdirle karşılandı. Park ve bahçeler ve diğer kamu hizmetleri ve daha birçok hizmetlerimizi aciliyet durumuna göre en kısa sürede vatandaşımızın hizmetine sunacağız" dedi.

KARLA MÜCADELE

Soğuk, karlı ve yağmurlu günlerde de karla mücadele çalışmalarını hızlandırdıklarını belirten Bildik, yoğun kar yağışı nedeniyle cadde ve sokaklarda tuzlama ve küreme çalışmaları yaptıklarını, vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için tüm tedbirleri aldıklarını sözlerine ekledi. Toplantı, basın mensuplarına verilen yemeğin ardından son buldu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ