Görevimin başındayım!

Görevimin başındayım!

AKÇAY, İSTİFASI İSTENDİĞİ YÖNÜNDEKİ HABERLERİN YALNIZCA DEDİKODU OLDUĞUNU BELİRTTİ

AKÇAY, İSTİFASI İSTENDİĞİ YÖNÜNDEKİ HABERLERİN YALNIZCA DEDİKODU OLDUĞUNU BELİRTTİ

Görevimin başındayım!

Hakkında bazı yayın organlarında çıkan ?İstifası istendi? şeklindeki haberin doğruyu yansıtmadığını belirten AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, ?Bir başka arkadaşımızın il başkanlığı görevine atanarak benim de istifamın istendiği şeklindeki ifadeler tamamen söylentiden ibarettir, ben görevimin başındayım? dedi.

SÖYLENTİLER ?TEVATÜRDEN İBARET?

Bayram sonrası kadro değişikliğine gidileceği söylentilerinin tüm Türkiye´de olduğu gibi Kırıkkale´de de yankı bulduğu AK Parti´de, İl Başkanı Mürsel Akçay, hakkındaki söylentilerin doğruyu yansıtmadığını ifade etti. Kendisi hakkında kulaktan kulağa dolaşan söylentilerin yalnızca ?tevatürden ibaret? olduğunu kaydeden Akçay PUSULA´ya özel açıklamalarda bulunarak, ?Bir arkadaşımızın hükümetimizden bir bakanımız tarafından Kırıkkale´ye il başkanı olarak atandığı, bu arkadaşımızın da benim istifa etmem gerektiği yönünde bana telkinde bulunduğu şeklinde bazı duyumlar aldım. Bu tamamen dedikodudan ibarettir.?

KONGRELERDE DE GÖREVİMİN BAŞINDAYIM

?Gerek birkaç gündür Cumhurbaşkanlığında yapılan görüşmeler, gerekse Genel Başkanımızla bizzat yaptığımız istişareler neticesinde tarafımdan böyle bir şey istenmemiştir. Nitekim Ağustos ayında gerçekleştireceğimiz ilçe kongrelerinde ve muhtemel tarihi Kasım-Aralık arası düşünülen il kongresinde partimin il başkanı olarak görevimi sürdüreceğim. Kamuoyunu asılsız dedikodularla meşgul etmenin bir anlamı yoktur. Partimiz, Kırıkkale´mizde ve ilçelerimizde il ve ilçe teşkilatlarımızın uyumlu çalışması neticesinde, göreve geldiğimiz günden beri başarıdan başarıya koşan, rekordan rekora koşan bir ivme yakalamıştır? diye konuştu.

PUSULA ÖZEL-HABER MERKEZİ



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız