Görevimi layıkıyla yapacağıma inanıyorum

Görevimi layıkıyla yapacağıma inanıyorum

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

Görevimi layıkıyla yapacağıma inanıyorum

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mahmut Çorumlu, görevine başladı. Emniyet Müdürlüğündeki devir teslim töreninde konuşan Çorumlu ?Kırıkkale´nin daha huzurlu bir il olması için üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getireceğimiz? dedi.

ÖNEMLİ OLAN HOŞ BİR SEDA BIRAKMAK

Kırıkkale emniyet müdürlüğünde görev devir teslim töreni gerçekleştirildi. İl Emniyet Müdürleri kararnamesiyle Mardin´e atanan Emniyet Müdürü Hasan Onar görevi, Mahmut Çorumlu´ya teslim etti. Onar, ?Görevimizi yeni emniyet müdürlüğü kararnamesi nedeniyle bugün itibariyle bırakıyorum. Kubbede hoş bir seda bıraktıysak ne mutlu bize. Allah hayırlı hizmetler etmeyi nasip etsin? dedi.

GÖREVİMİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPACAĞIM  

Kırıkkale´ye atanan Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ?Görevi çok değerli bir abimizden teslim alıyoruz. Ben Kırıkkale´ye hizmet etmeye geldim, inşallah Kırıkkale bizden memnun kalır. Emin ellerden aldığımız görevi bir adım daha ileriye götürürsek ne mutlu bize. Zamanla herkes bir birini tanıyacak inşallah. Kırıkkale´nin daha huzurlu bir il olması için üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getiririz? diye konuştu. Devir teslim törenine İzmir Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Polis MYO Müdürü Hüseyin Aşkın da katıldı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü