Görev şehidimizi unutmayacağız

Görev şehidimizi unutmayacağız

Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Mürsel Öcal, 3 Temmuz patlamasının ve patlamada hayatını kaybeden İsmet Altınışık'ın unutulmadığını söyledi. Öcal, sendika olarak anma programlarına devam edeceklerini bildirdi.

UNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZ

MKE Mühimmat Fabrikası İmla İşletmesi TNT Atölyesinde 3 Temmuz 1997 tarihinde meydana gelen patlama sonucu hayatını kaybeden Görev Şehidi İsmet Altınışık, kabri başında dualarla anıldı. Türk Metal Sendikası tarafından organize edilen törende Görev Şehidi Altınışık için Kur’an-ı Kerim okunarak, kabrine karanfiller bırakıldı. Dualarla bir kez daha anılan Altınışık’ın mesai arkadaşları, unutulmadığını ve hiçbir zaman unutulmayacağını söylediler.

 

ACILAR YÜRÜKLERDE TAZELİĞİNİ KORUYOR

1997 yılında mesai arkadaşını kaybettiğini belirten Türk Metal Sendikası Şube Başkan Mürsel Öcal, acıların yüreklerde tazeliğini koruduğunu, tekrardan bu şekil acıların yaşanmaması temennisinde bulunarak, Altınışık’ı her zaman hatırlayacaklarını söyledi. Bir daha böyle patlamamanın olmaması için gerekli tedbirlerin alındığını belirten Öcal, merhum Altınışık’a Allah’tan rahmet, geride kalanlara başsağlığı diledi.

 

HATIRLANACAK İZLER BIRAKTI

Öcal’ın ardından konuşan Mühimmat Fabrikası Müdür Yardımcısı Mustafa Baran, Altınışık’ın çalışma arkadaşlarına ve yakınlarına taziyede bulundu. Allah bu türlü faciaları bir daha göstermesin’ diye sözlerine başlayan Baran, “Savunma Sanayisinin bel kemiği olan MKEK ve Mühimmat Fabrikası bu acıları hiçbir zaman unutmadık ve unutulmayacak. Unutulmaması için de devamlı hatırlanacak izler kalmıştır. Fabrikamızı, MKEK’yi ve ülkemizi Allah ter türlü facialardan korusun. Allah rahmet eylesin” diye konuştu.

 

KABRİNE KARANFİLLER BIRAKILDI

Yetkili Sendika olan Türk Metal Sendikasının organize ettiği anma törenine Şube Başkanı Mürsel Öcal, Mühimmat Fabrikası Müdürü Sait Altıntaş, Belediye Başkan Yardımcısı Harun Ulusoy, MKE işçileri ve sendika üyeleri katıldı. Duygusal anların yaşandığı anma programında MKE işçileri tarafından Altınışık’ın kabrine karanfiller bırakıldı.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama