Gönüllü sağlıkçılar Afrin sınırında

Gönüllü sağlıkçılar Afrin sınırında

KIRIKKALE´DEN İKİ KİŞİLİK EKİP GİTTİ

KIRIKKALE´DEN İKİ KİŞİLİK EKİP GİTTİ

Gönüllü sağlıkçılar Afrin sınırında

Zeytin Dalı Operasyonu başladığı andan itibaren 81 il genelinden gelen sağlık çalışanları sınırda teyakkuzda. Kırıkkale´den de gönüllü olarak Afrin´e giden 3 kişilik sağlık ekibi, Mehmetçik´e her türlü sağlık hizmeti vermek için çalışıyor.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından sınır güvenliğimizi sağlamak ve Suriye hattı üzerinde terör örgütü mensuplarına fırsat vermemek amacıyla başlatılan operasyon devam ediyor. Cephede savaşan kahraman askerlerimize, komandolarımıza destek için Türkiye´nin dört bir yanından gönüllü sağlık ekipleri paramedikler de sınır hattına geldi. Kırıkkale´de görev yapan Mehmet Kıymaz, Merve Güney ve Nihal Şerbetçioğlu da Afrin´de Mehmetçik´in yanında yer aldı.

ASKERİMİZ ZAFERLE DÖNECEK

Gönüllü olarak Afrin´e giden sağlık personellerinden Merve Güney, ?Öncelikle buraya geldiğimiz için çok mutluyuz. Zaten biz buraya gönüllü olarak geldik. Askerlerimizi gördük, onları gördükten sonra buradan gitmek bile istemiyoruz. Ne kadar kalabilirsek burada durabiliriz.  Onlara yardımcı olmaktan onur ve şeref duyuyoruz. Zaten daha önceden Fırat Kalkanı Harekâtında Gaziantep´e gönüllü olarak gitmiştim. Bu atmosferi görmüştüm ve yine de Zeytin Dalı için gelmek istedim? şeklinde konuştu.

GÖNÜLLÜ OLARAK GİDİYORLAR

Konu hakkında açıklamalarda bulunan 112 İnsan Kaynakları ve İdari Birim Sorumlusu Uğur Yurtoğlu, ?Ülkemizde yaşanan 15 Temmuz hain darbe girişimi sonucu Suriye´de yaşanan işgal ve sınırlarımızı kuşatma girişimini engellemek amacıyla devletimiz tarafından Fırat Kalkanı harekâtı düzenlenmiştir. Bu harekâta destek vermek amacıyla Kırıkkale İli Sağlık Müdürlüğümüz tarafından tam destek verilerek Gaziantep ili Karkamış ilçesine ve Kilis iline rotasyon halinde 1 ambulans ve gönüllü 112 ekiplerimiz gönderilmiştir? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ