Gönüllere taht kuruyoruz

Gönüllere taht kuruyoruz

HER MAHALLEYE YÖNETİM OLUŞTURULACAK

Gönüllere taht kuruyoruz

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç mahalle komite başkanları ile bir araya geldi. Periyodik olarak mahalle komite başkanları ile bir araya gelen Akçay mahalle komite başkanları ile fikir alışverişinde bulundu. Akçay, komite başkanlarına genel merkez tarafından yürütülen çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

HER MAHALLEYE YÖNETİM OLUŞTURULACAK

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç, Teşkilat İşleri Başkanı Turan Duruyürek ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle teşkilat başkanlarıyla bir araya geldi. Periyodik olarak gerçekleştirilen toplantıda Akçay, mahalle teşkilat başkanlarıyla hem fikir alışverişinde bulundu hem de genel merkez tarafından yürütülen çalışmalar hakkında teşkilat başkanlarına detaylı bilgiler verdi. Yapılan toplantının her ayın başında ve sonunda tekrarlanacağını dile getiren İl Başkanı Akçay mahalle teşkilatlarının her birinde ayrı ayrı yönetimlerin oluşturulacağını beyan etti.

KOORDİNELİ ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Mahalle teşkilatları ile her zaman olduğu gibi aktif bir şekilde çalışmaya devam edileceğini altını çizen Akçay ?Bu zamana kadar yaptığımız gibi AK Parti gönüllüleri ile bir arada çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Mahallelerimizde yönetimler oluşturulacak. Her mahalle de kadın ve gençlik kolları başkanlıkları oluşturacağız. Genel merkezimiz, il ve ilçe teşkilatlarımız mahalle teşkilatlarımız sürekli birbirleri ile koordineli olarak çalışmaya devam edeceğiz. Çalışmalar kapsamında mahalle teşkilatlarımız bütün üyelerimiz ziyaret edecekler ve gerek ilçe teşkilatı gerek il teşkilatı gerekse milletvekillerimizde çalışmalar ve ziyaretler katılacaklardır´ dedi.

KAYBEDECEK BİR AN BİLE YOK

Seçimlerin sona erdiğini ancak teşkilatların her daim hazır bir şekilde çalışmalarını aralıksız sürdüreceğini belirten Akçay ?Mahalle teşkilatlarında oluşturulan yönetim kurulları aynı il ve ilçe teşkilatlarında olduğu gibi yönetim kurulu toplantıları gerçekleştireceklerdir. Kaybedecek bir an bile yoktur. Geride kalan seçilerde parti gönüllerimiz, üyelerimiz teşkilatlarımız nasıl bir arda çalışmışsak bundan sonraki süreçte de çalışmalarımız yine bir arada devam edecektir. Herkes aldığı görevi tam olarak ve gönül birlikteliğimiz hem üyelerimiz hem de teşkilatlarımız arasında devam edecektir. Mahalle teşkilatlarımız bizler için son derece önemlidir´ dedi.

GÜÇLÜ YARINLARA

Mahalle teşkilatlarının her mahallede il başkanlığını ve genel merkezi temsil etiğinin altını çizen Akçay ?Davamıza gönül veren bütün arkadaşlarımızla bu günlere geldik. Bundan sonra da yine gönül birlikteliğimizle güçlü yarınlara partimiz taşımaya deva edeceğiz. İl teşkilatı olarak sürdürdüğümüz üye ziyaretlerimiz aralıksız olarak devam edecek. Mahalle teşkilatlarımız da üye ziyaretlerine aralıksız olarak devam edeceklerdir. Mahallelerimiz AK Parti teşkilatlarıyla daha güçlü daha mutlu olmaya devam edecekler. Teşkilatlarımız mahallelerde herkesin gönlünde birer taht kuracaktır´ dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız