Gönül kulağıyla işitiyorlar

Gönül kulağıyla işitiyorlar

ENGELLERİ ORTADAN KALDIRALIM

Gönül kulağıyla işitiyorlar

İşitme Engelliler Federasyonu 2015 faaliyet programında yer alan İşitme Engelliler Badminton Antrenörlük Kursu düzenleniyor.

4 İLDEN 33 ADAY KATILIYOR

4 ilden 33 antrenör adayının katılımı ile Yenimahalle Spor Salonunda gerçekleşen İşitme Engelliler 1. Kademe Antrenörlük kursunda Milli Takım Antrenörü Ertan Özkan'ın eğitmen olarak katıldığı İşitme Engelliler Badminton Milli Takım Sporcuları Ali Osman Karakaya Zeynep Ergincan'ın katkı sağladığı kursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ziyarette bulundu.

İL MÜDÜRÜ ZİYARET ETTİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü İşitme Engelliler 1. Kademe Badminton Antrenörlük Kursu ziyaretinde bir konuşma yaparak, kursun Kırıkkale'ye verilmesinden dolayı İşitme Engelliler Federasyonu'na teşekkür etti. Engelli bireyleri evlere hapsetmek yerine bu tarz antrenörlük kurslarıyla yetiştirilen antrenörler aracılığıyla onları topluma ve vatana yararlı birey olmalarını sağlamalıyız. Ünlü Konuşmasının devamında Öğrencilik döneminde alınan belgelerin önemli olduğunu, diğer branşlarda da antrenörlük belgeleri almaları gerektiğini belirtti. Belge alan antrenörlerinin belgelerini mutlaka aktif bir şekilde kullanmaları gerektiğini belirten Ünlü, Engelli bireylerin topluma kazandırılmasında her türlü desteği sağlayacağını söyledi. İlimizde badminton ve diğer branşlarda eğitim verebilecekleri tesislerin yeterli sayıda olduğunu ve yenilerinin de yapıldığını belirtti.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ