Gönül elçileri projesi masaya yatırıldı

Gönül elçileri projesi masaya yatırıldı

Gönül Elçileri ile Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi değerlendirme toplantısı Vali Ali Kolat Başkanlığı'nda bugün Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

BAŞARILI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR

Toplantıya Vali Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat , Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, İlçe Kaymakamları, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bülent Pişi, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş katıldı. Verilen bilgide 19 Aralık 2012 tarihinde Başbakanının eşi Emine Erdoğan himayelerinde Türkiye genelinde başlatılan Gönül Elçileri Projesinin İlimizde İlksen Kolat Hanımefendi Başkanlığında başarı ile sürdürüldüğü ifade edildi.

 

KORUYUCU AİLE PROGRAMI

Toplantıda Projenin bir alt basamağı olan Koruyucu Aile Projesinin de başarılı şekilde devam ettirildiği belirtildi.

Bu projenin ikinci alt projesi olan Kadın ve Güçlenme-  Kadınlar için Mesleki Eğitim -Projesi ile ilgili Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bülent Pişi tarafından bir sunum yapılarak bilgi verildi. Vali Ali Kolat yaptığı değerlendirme de; “İlimizde Gönül Elçileri ve Koruyucu Aile Projesi başarıyla yürütülmektedir. Bu projeler kapsamında başlatılan Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesinin sahiplenilmesini ve çalışmaların başlatılması gerekiyor. Bu projenin Sivil Toplum Kuruluşları, Kamu Kurum ve Kuruluşları ile Kaymakamlıklarımız ile birlikte yürütülmesi önemli. Bu konuda işbirliğinin yapılması gerekiyor. Bunun sağlanılmasıyla başarılı sonuçlar alınabilecek” dedi.

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ