“Gönül birliğiyle bu illetten kurtulacağız”

“Gönül birliğiyle bu illetten kurtulacağız”

SAYGILI, ÇALIŞMALARI HER AN TAKİP EDİYOR

SAYGILI, ÇALIŞMALARI HER AN TAKİP EDİYOR

“Gönül birliğiyle bu illetten kurtulacağız”

Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı dezenfekte çalışmaları Kırıkkale Belediyesi ekipleri tarafından 24 saat devam ederken, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı da yapılan çalışmaları her an takip ediyor.

Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra park, bahçe, toplu taşıma araçlarının ilaçlama çalışmalarını sürdüren Kırıkkale Belediyesi ekipleri, şehri baştan aşağı ilaçlarken itfaiye ekipleri de yol ve kaldırımları dezenfekte ediyor.

Zabıta ekiplerinin, sokağa çıkma yasağı getirilen 65 yaş üstü yaşlı insanların temel gıda ihtiyaçları giderdiği Kırıkkale’de virüsle mücadelenin 24 saat sürdüğünü kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Gönül birliğiyle Koronavirüsü yeneceğiz” dedi.

Dezenfekte çalışmaları hakkında bilgiler aktaran Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, şunları kaydetti: “Bugün de hastanemizin etrafındaki eczanelerimizi ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Sağlık çalışanlarımız bu günlerimizin kahramanları, onlara teşekkür ediyorum. Eczanelerimiz ve etrafları dezenfekte ediliyor. İnşallah kısa zamanda bu işten kurtulacağız. Bunu başarmanın bir yolu da gönül birliği içerisinde el ele vermekten geçiyor. Kimse endişe etmesin, devletimiz tarafından ve ciddi tedbirler alınıyor.”

Özellikle 65 yaş üstü vatandaşlarında dışarıya çıkmaması noktasında tedbirler alındığını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Bugün eczacı arkadaşlarla da görüştük. Kendilerinden sürekli ilaç alışverişinde bulunan yaşlılarımızın evlerine bizzat teslim ettiklerini söylerdiler ki bu bizi memnun etti. Biliyorsunuz vefa gruplarımız var. Valiliğimizin başkanlığında belediyemiz de bu işte aktif olarak çalışıyor. İnşallah az kaldı, bu illetten kurtulacağız” diye konuştu.

Dezenfekte çalışmalarının 24 saat sürdüğünü kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, kent genelinde insanların yoğun olduğu yerlerde yıkama ve ilaçlama çalışmalarının yapıldığını da sözlerine ekledi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ