Gönül dostlarıyla bir aradayız

Gönül dostlarıyla bir aradayız

"GÖNÜL İNSANI OLMAK ZOR"

Gönül dostlarıyla bir aradayız

Gönül dostları, 4´üncü buluşmasını Bahşılı Belediyesi´nin ev sahipliğinde bir araya geldi. Buluşmada konuşan Belediye Başkanı İbrahim Uyar, ?Az da olsa Kırıkkale´mizde sizlerin bulunması bizim için bir kıvançtır? dedi.

İLGİ YOĞUN OLDU

Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar yıl içerisindeki etkinlikler kapsamında her yıl geleneksel hale getirilen şairler buluşmasının 4´üncüsünü ilçe belediyesi konferans salonunda gerçekleştirildi. Gönül dostlar etkinliğine Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, Belediye Başkan Yardımcısı İsa Teke, Bahşılı AK Patisi İlçe Başkanı Sadullah Duyar, Belediye meclis üyeleri, Muhtarlar, Bahşılı Belediye personeli ve çok sayıda şair ve Bahşılı vatandaşlar katıldı.

GÖNÜL DOSTLARIYLA OLMAK BENİ GURURLANDIRIYOR

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlikte açılış konuşmasını Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar yaptı. Uyar konuşmasında ?Bahşılı Belediyesi olarak sosyal faaliyetlerimiz kapsamında bu 4 yıl olarak kutladığımız Gönül Dostlar toplantısı ilçemiz de yapılmasının gururunu yaşıyoruz. Gönül dostları uzun yıllar Kırıkkale şehrin belirli toplantı alanlarında de faaliyet gösteriyorlardı. Belediye Başkanı olduğumdan beri bu gönül insanları ile bir arada olmayı düşündük bu yıl 4.programı düzenlemekteyiz. Gönül dostları üyeleri şiirlerini gönülden okuyor. Günümüzü şiirlerine yansıtan bu eşsiz insanlar yaşamımızın kesitlerini sunuyorlar. Babam Yusuf Uyar´ında Gönül Dostları ile olması da beni ayrıca gururlandırmakta? ifadelerine yer verdi.

GÖNÜL İNSANI OLMAK ZOR

Gönül insanı olmanın çok zor olduğunu belirten Başkan Uyar, ?Az da olsa Kırıkkale´mizde sizlerin bulunması bizim için bir kıvançtır. Buradan 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum, Gönül Dostları insanlarının da Çalışan Gazeteciler ilgili yazdıkları şiir ve söyledikleri dizeler gazete çalışanlarında hediye etmeleri şairlerimizin ne kadar hoş görü yüce olmalarını ortaya koymuş oluyor. Bugün çok anlamlı günümüze katılanlara teşekkür ediyorum? dedi. Konuşmanın ardından şairler şiirlerini okudu. Başkan Uyar, toplantıya katılanlara hediyeler takdim etti.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı