Gönül bağlarımızı tazeliyoruz

Gönül bağlarımızı tazeliyoruz

AK PARTİ MİLLETİN SAMİMİYETİNİ YANSITIYOR

Gönül bağlarımızı tazeliyoruz

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğünü ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayları ile birlikte büyük şehir parkını ziyaret etti. Adaylara destek isteyen Saygılı, 24 Haziran´da Kırıkkale´nin AK Parti´ye gösterdiği teveccühü yenileyeceğini ifade etti.

DURMAKSIZIN ÇALIŞMA

Seçim çalışmalarına devam eden Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti Milletvekili Adayları ile seçim çalışmalarını sürdürüyor. Hemen her gün adaylarla farklı bir bölgede seçim çalışması yapan Saygılı, önceki gün Kırıkkale Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğünde görev yapan personelle bir araya geldi. Personellerin taleplerini dinleyen Saygılı, 24 Haziran genel seçimleri için destek istedi. Destek Hizmetleri ve Fen İşleri Müdürlüğünde personelle gerçekleştirdiği toplantının ardından Milletvekili Adayları ile birlikte Büyük Şehir Parkında, vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Saygılı, şehir parkında da seçimler için destek istedi. Saygılı, gün boyu adaylarla çeçim çalışmalarına katıldı.

AK PARTİ MİLLETİN SAMİMİYETİNİ YANSITIYOR

24 Haziran´da Kırıkkale´nin AK Parti´ye gösterdiği teveccühü yenileyeceğini dile getiren Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, her seçimde Türkiye ortalamasının üzerinde bir oy alan Kırıkkale´nin bu geleneği 24 Haziran genel seçimlerinde sürdüreceğine inancının tam olduğunu ifade etti. Seçim gününe kadar durmaksızın çalışmaların süreceğini ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini belirten Saygılı, ?Bizler AK Parti´nin yöneticileri olarak hep vatandaşlarımızla bir arada olduk. Şimdi de vatandaşlarımızla gönül bağlarımızı tazeliyoruz. AK Parti milletin partisi. AK Parti milletimizin samimiyetini yansıtan bir parti. Halkımız kendi samimiyetini yansıtan bu davaya bu davanın adaylarına gereken bütün desteği verecektir? dedi.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı