GONCA?nın yıldızları yine dereceleri kaptı

GONCA?nın yıldızları yine dereceleri kaptı

2012-2013 Türkiye genelinde yapılan basketbol turnuvalarında derecelerle dönen Özel Gonca Anadolu Lisesi Basketbol Takımı, Kırıkkale kulüpler arası basketbol yıldız kızlar turnuvasında il ikincisi oldu.

SOSYAL VE SPORTİF FAALİYETLER

Yapılan turnuvada son maçını da kazanan Gonca Anadolu Lisesi Basketbol Takımı başarılarına altın bir halka daha ekledi. Basketbol takımında yer alan tüm öğrencileri kutlayan Gonca Anadolu Lisesi Müdürü Fikret Cümbüş,  katıldıkları tüm turnuvalardan derece ile döndükleri için sevinçli olduklarını söyledi.  Öğrencilerinin gerek derslerinde gerekse sosyal ve sportif faaliyetlerde gösterdikleri başarıları önemsediklerini belirten Gümbüş, öğrencilerinin değişik alanlardaki kabiliyetlerinin keşfedilebilmesinin bir eğitim kurumu için çok önemli olduğuna ifade etti.

İYİ BİR SEZON GEÇİRDİK

İyi bir sezon geçirdiklerini belirten Gonca Anadolu Lisesi Basketbol Takımı Kaptanı A.Göksu Ekinci ise,  takım arkadaşları ile tam bir takım ruhu içerisinde hareket ettiklerini, başarılarının ortaya çıkmasında bu ruhun ve okul kulüp çalışmalarının önemli bir yeri olduğunu söyledi. Takım, 2012-2013 basketbol sezonunda, Kırıkkale Okul Sporları Basketbol Genç Kızlar Turnuvası, Kırıkkale Kulüpler Arası Genç Kızlar Basketbol Turnuvası ve Kırıkkale Kulüpler Arası Basketbol Yıldız Kızlar Turnuvasında derece aldı.

1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ