Gol atabilseydik farklı olurdu

Gol atabilseydik farklı olurdu

Kırıkkalespor kendi evinde ağırladığı Elazığ Belediyespor?a 2-0 yenilmesinin ardından açıklama yapan MKE Kırıkkalespor Teknik Direktörü Harun Aydoslu, ?İstemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Bu maçı kazanmayı çok istiyorduk. Gol atabilseydik farklı olurdu? d

GRUPTA ALT VE ÜSTLER BELLİ OLMAYA BAŞLADI
Elazığ Belediyespor yenilgisi ardından maçı değerlendiren Teknik Patron Harun Aydoslu, 3 puanı hanelerine yazdırmaları halinde iyi bir konuma geleceklerini fakat bunu gerçekleştiremediklerini söyledi. Aydoslu, ?Puanımız 18 puan olacaktı ve bir sıra daha yükselmiş olacaktık. Ama bizim için olmadı. Lig yavaş yavaş gruplar olarak ikiye bölünmeye başlıyor. Üsttekiler alttakiler. Bizim gerçek sıralamada pek yerimiz değişmedi kazanmayı çok istedik. Ama olmadı bunu başaramadık. Baskı yedik ama pozisyonda bulduk. Rakibin öne çıktığı anlarda pozisyon bulduk.
 
HAKEME TAKILMAK İSTEMİYORUZ AMA
 ?Kornerden yediğimiz golde hatamız var. Yakaladığımız net pozisyon var. Hakem faul verdi. Onunla uğraşırken dikkatimiz dağıldı korner atışına benzer bir gol yedik 2-0 oldu. Gol bulsaydık farklı olabilirdi. Ama bulamadık. Rakip kapanınca açmakta zorlanıyoruz. Yapımız uygun değil. Açık olursa başarılı oluyoruz. İstemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Bundan sonraki maçımıza bakacağız. Hakeme takılmak istemiyoruz. Bizim için daha rahat karar verebiliyor. Rakip takımı pek görmüyor?
 
ÜZÜNTÜLÜYÜZ
 ?Orhan girdiği bir pozisyon vardı kesinlikle penaltı. Faul gereksizdi. İyi yönetim göstermedi. Bugün(dün) çalışmalara başlıyoruz. 14.00?da toplanacağız. Çarşamba günü ve Perşembe günü çalışacağız. Cumartesi sabah 08.00?de İzmir?e hareket edeceğiz. Buradaki kaybı orada telafi etmek istiyoruz. Bizim önemli maçı kaybettik üzüntülüyüz. Daha fazla isteyeceğiz. Bu hafta isteyemedik? dedi.


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ