Gökyüzü ağladı!

Gökyüzü ağladı!

DENİZLİ´DE ŞEHİT DÜŞEN 22 GÜNLÜK POLİS MEMURU RAMAZAN AKÇADAĞ´I SAĞANAK ALTINDA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADIK

DENİZLİ´DE ŞEHİT DÜŞEN 22 GÜNLÜK POLİS MEMURU RAMAZAN AKÇADAĞ´I SAĞANAK ALTINDA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADIK

Gökyüzü ağladı!

Denizli´de, geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan 25 yaşındaki polis memuru Ramazan Akçadağ, dün düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Nur Camiindeki törende oğlunun tabutu başından biran olsun ayrılmayan anne Yeter Akçadağ, ?Kimse ağlamasın, Allah´ın bereketi oğlumun üzerine yağıyor? diyerek gözyaşı döktü. Baba Ömer Akçadağ´ın ise metanetini koruması dikkatlerden kaçmadı.

ÜNİFORMASINI ÇOK AZ GİYDİ

19 Mart´ta Yozgat Polis Meslek Eğitim Merkezinden mezun olduktan sonra 22 Mart tarihinde Denizli Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü´nde göreve başlayan 25 yaşındaki Ramazan Akçadağ şehit oldu. Akçadağ´ın bulunduğu minibüsün hafif ticari araçla çarpıştığı kazada ağır yaralanan ve yoğun bakımda tedavi gören Akçadağ, çiçeği burnunda üniformasını daha fazla giyemeden hayata gözlerini yumdu.

BABA OCAĞINA GETİRİLDİ

Bahçelievler Mahallesi´nde bulunan baba ocağına son kez getirilen şehit Akçadağ için akrabaları ve mahalle çevresinde bulunan yakınları için helallik istendi. Daha sonra Akçadağ, polis eskortları ve acil servis ambulanslarının eşliğinde Nur Camii´ne getirildi. Uğurlama törenine şehidin babası Ömer, annesi Yeter, kardeşleri Murat, Mert ve Dilek ile aile yakınları, tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

HİÇ KİMSE AĞLAMASIN

Oğlunun fotoğrafını öperek bağrına basan şehit annesi, Yeter Akçadağ ?İnşallah Peygamber Efendimize komşu olursun ve onun sancağı altında bulunursun. Hiç kimse ağlamasın Rabbim gökten rahmet yağdırıyor. Canım oğlum, sen benim canım, sen benim göz ağrımdın. Seni dimdik uğurlayacağım. Seni seven herkes burada, seni kimse burada yalnız bırakmadı? diyerek feryat etti.

OSMANLISPOR ÇELENK GÖNDERDİ

Acısını yüreğinde bastırmaya çalışan şehit babası Ömer, diğer oğulları Murat ve Mert´in yardımlarıyla ayakta durabildi. Annesini yalnız bırakmayan kız kardeşi Dilek ise tören boyunca gözyaşlarını tutamadı. Polislik mesleğinden önce futbolculuk yapan şehidin cenazesine Osmanlıspor Kulübü ayrı olarak çelenk gönderdi.

GENİŞ KATILIM

İl Müftüsü Şahin Yıldırım tarafından öğle namazına müteakip kıldırılan cenaze namazına Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, AK Parti Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, sivil toplum kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, futbolcular, Akçadağ´ın görev yaptığı yerdeki mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

SON GÖREVLERİNİ YERİNE GETİRDİLER

Yoğun şekilde yağan yağmura aldırış etmeyen Kırıkkaleli vatandaşlar, Müftü Yıldırım´ın duasına hep birlikte âmin dediler. Ayakta güçlükle durmaya çalışan baba Ömer ve kardeşleri Murat ile Mert ağabeyleri için birlikte saf tuttular. Kılınan cenaze namazı sonrası Yıldırım, son görevi yerine getirenlerden Akçadağ için helallik istedi. Polislerin omzunda cenaze arabasına getirilen Akçadağ, Delice ilçesi Büyükyağlı kasabasında dualar eşliğinde toprağa verildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü