Gökçek, Özel mülkiyetleri kamulaştırın

Gökçek, Özel mülkiyetleri kamulaştırın

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kızılırmak nehri kıyısında gerçekleştirilecek Yeşil Vadi Projesi`ni üstlenmeye hazır olduğunu söyledi. Gökçek, özel mülkiyetlerin kamulaştırılması halinde, projenin 4 ayda bitirileceğini bildirdi.

VATANDAŞLARLA UZLAŞMA YOLUNA GİDİN

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Ankara Büyükşehir Belediyesi`nin Başkent`te çok sayıda rekreasyon alanını başarıyla yaptığına işaret etti. Kızılırmak Yeşil Vadi Projesi`nde belediyenin deneyimlerinden istifade etmek istediklerini dile getirdi. Projeyi incelediğini, Hazine arazileri ve özel mülkiyet konusu olan bölümlerle ilgili hukuki sürecin tamamlanması gerektiğini ifade eden Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediyesi`nin özellikle Başkent`te Kentsel Dönüşüm Projelerinde vatandaşlarla nasıl uzlaşma yoluna gittiklerini ve vatandaşlara nasıl değişik alternatifler sunulabileceğini örneklerle anlattı.

4 AYDA PROJE BİTİRİLECEK

Gökçek kamulaştırma sorunun halledilmesinin ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak projenin ihalesinin 1 ay içerisinde tamamlanacağını ve 4 ay sonrada projenin biteceğini söyledi. Gökçek,, "Biz zaman kazanmak için projeyi hemen ihale edelim, 1 ay içerisinde bu iş hallolsun, yani bu nasıl bir proje olacak ortaya çıksın. Zaman kazanalım. Ben uzun zamandır rekreasyon alanlarıyla ilgili yenilikler için çalışıyorum. Ben kısa bir süre önce, 20 gün Çin`e, 15 gün Amerika`ya, 9 gün de Avrupa`ya gittim, sırf rekreasyon alanlarıyla ilgili araştırmalar yapmak için. Ona göre ihaleler hazırladık 10 bin adet malzeme gelecek. O hazır malzemelerden de buraya aktarma yapacağız. Burada gerçekleştireceğimiz çalışmalardan çok memnun olacağınızı düşünüyorum." diye konuştu.



Ahmet
11.02.2013 23:51:17
Kırıkkaleye hizmeti, ankara belediyesi yapacaksa, o zaman insan sorarmazmı Kırıkkale belediyesi niye varki.Bir belediye başkanı bunun altında ezilmezmii ben yapamadım bu makamda nediye oturuyorum diye kahrolmazmı. Balayın şehri Ankaraya herkes kurtulsun.

fikret aşık
21.02.2013 23:37:45
yeşilvadi projesinin kapsamına giren kişisel arazilerin kamulaştırılması konusunda inşaallah hükümet kimsenin hakkını yemez.arazilerin kamulaştırılması adil bir şekilde bedelleri ödenerek yapılsın. insanların o arazilere güvenip kurmuş olduğu gelecek hayalleri hayal olarak kalmasın.

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ