Göğem´in ismi sokağında yaşatılacak

Göğem´in ismi sokağında yaşatılacak

BELEDİYE MECLİSİ,AYLIK TOPLANTISINI YAPTI

Göğem´in ismi sokağında yaşatılacak

Kırıkkale Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda Ocak Ayı toplantısı gerçekleştirildi. Meclis Toplantısı Meclis Başkanvekili Çakır Yıldırım başkanlığında gerçekleştirildi. Gündem maddeleri arasında yer Yaylacık Mahallesi 376. Sokağın Gazeteci Erhan Göğem Sokağı olarak değiştirilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin katılımıyla Ocak Ayı toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı bir önceki aya ait karar özetinin okunup oylanmasıyla başladı. 5393 Sayılı Yasanın 25. Maddesi gereğince Denetim Komisyonuna gizli oyla üye belirlendi.

Komisyondan gelen komisyon raporları okunarak oylandı. Gündem maddeleri arasında yer alan Kırıkkale´de Yerel ve Ulusal Basın Muhabirliği yapan ve geçtiğimiz gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Erhan Göğem´in isminin yaşatılması için Yaylacık Mahallesi 376. sokağın Gazeteci Erhan Göğem Sokağı olarak değiştirilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Ocak Ayı Meclis Toplantısı Divan başkanlığına verilen önergelerle sona erdi. Meclis Başkanvekili Çakır Yıldırım, Meclis toplantısında alınan kararların ilimize hayırlı olmasını dileyerek, katılım gösteren Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerine teşekkür etti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü