Göçer aday adayı

Göçer aday adayı

MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, 2015 Genel seçimlerin önemini bildiklerini parti olarak tarihi sorumlulukların farkında olduklarını belirterek ilçe kongre tarihlerini açıkladı. Göçer, ülkenin kötü yönetildiğini bunu çözecek olanında Türk milleti olduğun

MİLLETVEKİLLİĞİ İÇİN ADAYIM

Hafta sonunda basın mensuplarıyla bir araya gelen Gözer hem gündemi değerlendirdi hem de parti olarak 2015 genel seçimlerinin çalışmalarına başladıklarını açıkladı. İlçe kongrelerinin yapılmasının ardından il kongresini yapacaklarını kendisinin de il başkanlığı için tekrar aday olmayı düşünmediğini ve Genel Merkez izin verirse milletvekilliği için aday olacağını söyledi.

ŞÖLEN HAVASINDA

İl Başkanı Göçer “Kongrelerimiz demokrasi şöleni havasında geçecektir. Her kongre bir yenilenmedir. Her kongre bir demokrasi mücadelesidir. Unutulmasın ki, kongre salonlarından kardeşçe çıkmak, hep birlikte partimizin başarısı için çırpınmak dava adamlığının ön şartıdır. Kongrelerimizde gerçek manada kaybeden bulunmayacaktır. Kazanan ise yalnızca Milliyetçi Hareket Partisi olacaktır. Teşkilatta birlik, sahada birlik, söylemde birlik ve ülküde birlik için herkes üzerine düşen vazifeyi azami derecede yerine getirecektir. Kongrelerimizde parti olarak birliğimiz ortaya çıkartacağız. Her kongreye herkesin uzlaştığı tek aday ile gitmeyi düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

TÜRKİYE İFLASA SÜRÜKLENMEKTEDİR

İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer,  ülke siyaseti konusunda da önemli açıklamalarda bulundu.  Göçer, Ülkenin karışık dönemde olduğunu bir tarafta AKP-PKK-HDP, Barzani. İmralı canisi ve küresel ayak oyunları diğer yanda ise Türkiye ve Türk milleti için varını yoğunu feda etmeye azimli Milliyetçi Hareket Partisi bulunduğunu belirtti. İl Başkanı Göçer, “Bir yanda cani başına sekretarya isteyecek kadar şerefsizliğin markası olmuş odaklar vardır; diğer yanda vatan, bayrak ve millet diyerek milli bir duruş gösteren Milliyetçi Hareket Partisi yer almaktadır. Türkiye`nin çözülmesi ve bölünmesi maksadıyla içimiz-dışımız terör korosu tarafından kuşatılmıştır. Maskeli veya bütün bölücüler AKP`nin güvencesi altındadır. AKP Hükümeti Türkiye`yi iflasa sürüklemektedir. Milli güvenliğimiz jeopolitik risklerden dolayı zaaf geçirmektedir. Türkiye`nin şerefli ismi terör örgütleriyle bir anılmakta, şehitlerimizin emaneti aziz vatanımızın bir bölümü Kürdistan sınırlarında gösterilmektedir.” ifadesini kullandı.

TARİHİ SORUMLULUĞUMUZU BİLİYORUZ

Göçer, Milliyetçi Hareket Partisi olarak tarihi sorumluluklarını bildiklerini belirterek, “AKP komplosuna mani olunmazsa, AKP ihanetine set çekilmezse; yaşayacak bir vatanımız, gurur duyacağımız bağımsız bir devletimiz, mensubiyetiyle övüneceğimiz bir milletimiz ne yazık ki kalmayacaktır. Emzikli bebekleri katleden bir katilden barış ve çözüm figürü çıkarmaya çalışan bugünkü iktidarın millete hesap vermesi kaçınılmaz bir demokrasi ve namus borcudur. Türk milleti kaderine ve varlığına sahip çıkmalıdır. Milliyetçi Hareket Partisi bu maksatla aziz milletimizin her ferdine ulaşacak, gerçekleri ve tehlikeleri açık açık anlatacaktır. Milli ruh, AKP`nin ve Ak Saray`larda saltanat süren köhne ve çürümüş hesapların sonunu getirecek. Türk milletinin egemenliğine zincir vurma teşebbüsünde bulunan, vatan nedir bilmeyen ve bayrak sevgisi nedir anlamayan bir avuç imtiyazlı zümre tasfiye edilmeden Türkiye`nin huzuru yakalaması imkânsızdır. Sorun AKP`dir, sorun ülkemizin kötü yönetimidir ve bu sorunu çözecek de büyük Türk milletidir. Milliyetçi Hareket Partisi tarihi sorumluluğun farkındadır.” dedi.

KONGRE TARİHLERİ BELLİ OLDU

Göçer, ilçe kongre tarihlerini şöyle sıraladı “Bahşılı 06.12.2014 Cumartesi, Yahşihan 07.12.2014 Pazar, Karakeçili 13.12.2014 Cumartesi, Çelebi 14.12.2014 Pazar, Keskin 20.12.2014 Cumartesi, Delice 21.12.2014 Pazar, Balışeyh 27.12.2014 Cumartesi ve Sulakyurt 28.12.2014 Pazar.“



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız