Göçer, hem baba hem vekil

Göçer, hem baba hem vekil

YETİŞTİĞİ SOKAKLARI TERKETMEDİ

Göçer, hem baba hem vekil

MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer vekil olduktan sonra da hayatında hiç bir değişiklik yapmadı. Bu arada Kırıkkale´den de ayrılmayan Göçer okulların açıldığı gün kızının elinden tutarak okula gitti. Göçer´in alışılmışın dışındaki bu davranışı çevredekiler tarafından takdirle karşılandı.

KIZININ OKULUNU DEĞİŞTİRMEDİ

7 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden Kırıkkale Milletvekili seçilen Seyit Ahmet Göçer, seçildiği günden beri farklı bir milletvekili profili çizmeye devam ediyor. Alışılmışın dışında, Kırıkkale´den taşınmayan Göçer, her türlü maddi imkâna sahip olmasına rağmen, Kırıkkale Tınaz İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi olan kızı Aybüke´yi okulundan ve öğretmeninden ayırmayarak aynı okulda devam etmesini sağladı.

?BEN DE BU SOKAKLARDA YETİŞTİM?

Okulun ilk gününde -her yıl olduğu gibi- çocuğunu kendisi okula götüren Göçer, Kırıkkale´nin uzun yıllardır özlediği milletvekili olduğunu her fırsatta ispatlamaya devam ediyor. Kendisinin de bu sokaklarda yetiştiğini vurgulayan MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, ?Bir Kırıkkale Milletvekili olarak bu şehrin her açıdan en iyi seviyelere gelmesi için çalışmak ve bu çalışmalarımızın meyvesini de halkımıza ilk biz göstermek zorundayız. Kırıkkale´mizin okulları da, öğretmenleri de başımızın tacıdır. Onlara çocuklarımızı emanet ederken gözümüz asla arkada kalmaz? diye konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü