Gladyatör kedi iş başında

Gladyatör kedi iş başında

Zafer Caddesi?nde bir mağazanın önüne sıkıştırdığı güvercini avlamaya çalışan sokak kedisi vatandaşların ilgi odağı oldu. Pençe darbeleri ile avını sıkıştığı yerden çıkarmaya çalışan kedi güvercini yakalayarak amacına ulaştı. Cüssesi ve ağırlığı ile vatan

AVINI KİMSEYE VERMEDİ

Kırıkkale?nin Zafer Caddesi?nde Sokak kedisinin köşeye kıstırdığı güvercin, vatandaşların çabalarına rağmen kurtarılamadı. Güversinin sıkıştığını gören sokak kedisi pençeleriyle kuşun kafasından yakaladı ve uzun süre patileriyle kuşu öldürmeye çalıştı. Olayı gören vatandaşlar, kediye müdahale etmeye çalıştı.  Avının elinden alınacağını düşünen kedi vatandaşlara saldırırken, caddeden geçen kedileri de yanına yaklaştırmadı. Cüssesi ve ağırlığı ile diğer kedilerden farklı olan kediye, vatandaşlar ?Gladyatör? lakabını taktı.

AVININ BULUNDUĞU YERE TEKRAR GELDİ

Güvercini pati ve pençe darbeleri ile öldüren kedi, daha sonra güvercinden bir parça alarak olay yerinden hızla uzaklaştı. Güvercinin parçasını almak isteyen vatandaşlar ise büyük uğraşlar sonucu gazete kağıdı ile güvercinin parçalanmış cesedini çıkardı. Avından vazgeçmeyen ?Gladyatör? tekrar avının bulunduğu yere gelerek, güvercinin diğer kalan kısmını da yiyerek olay yerinden uzaklaştı. Hayatında ilk kez bu kadar büyük bir kediyle karşılaştığını belirten Bülent Baran, kedinin avını başarı ile yakalamasının önemli bir olay olduğunu söyledi.

1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım