Girişimcilere Sertifika Verilecek

Girişimcilere Sertifika Verilecek

MÜRACAAT 3 EKİM-10 EKİM

Girişimcilere Sertifika Verilecek

Girişimcilerin KOSGEB tarafından sağlanan 50 bin TL hibe ve 100 bin TL krediye ulaşabilmeleri için, Ahiler Kalkınma Ajansı desteğiyle MÜSİAD Kırıkkale Şubesinde ?Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi? verilecek.

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ

MÜSİAD Kırıkkale Şubesinde yapılacak eğitim ile ilgili açıklama yapan MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı Haşim Baloğlu, girişimcilik ve yenilikçiliğin ekonomik büyümenin iki yapı taşı olduğunu, bu nedenle girişimci sayısını ve inovasyona yönelik girişimlerin artırılması gerektiğini söyledi. Ülkemizde her yıl 1 milyon kişiye iş bulunması gerektiğine dikkat çeken Baloğlu, ?Hepimiz refah içerisinde yaşayan bir Türkiye istiyoruz. Bunu da hep birlikte çalışarak, üreterek başaracağız? dedi.

MÜRACAAT 3 EKİM-10 EKİM

Baloğlu, ?Verilecek eğitimden sonra sertifikalarını alan girişimciler 50 bini hibe, 100 bini kredi olmak üzere toplam 150 bin liralık girişimci desteğinden yararlanabilecekler. Girişimcilik kursuna katılmak isteyen vatandaşlarımızın MÜSİAD Kırıkkale Şubesi ile iletişime geçip mülakat için randevu alması gerekmektedir. Müracaat 3 Ekim- 10 Ekim 2016 tarihleri arasında olacaktır? ifadelerini kulandı.



nafi yorulmaz
3.10.2016 19:57:06
müsiad başkanına inanmayın

1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı