Girgin´e hayırlı olsun ziyareti

Girgin´e hayırlı olsun ziyareti

KOORDİNASYON SÜRECEK

Girgin´e hayırlı olsun ziyareti

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, TÜPRAŞ Kırıkkale Rafineri Müdürlüğü görevine atanan Sinan Girgin´e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

KOORDİNASYON SÜRECEK

KTSO yönetimi Şubat ayı başında TÜPRAŞ Kırıkkale Rafineri Müdürlüğü görevine atanan Sinan Girgin´i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Meclis Başkanı Ömer Akçelik, Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Varlı, Yönetim Kurulu üyeleri Nizamettin Ayyıldız, Bilal Demircan, Mehmet İlhan Zengin ve Genel Sekreter Ahmet Şerbetçioğlu´nun katıldığı ziyaret sıcak bir sohbet ortamında gerçekleşti.

ÖNEMLİ BİR GÖREV

Sektöre 1997 yılında İzmit´te mühendis olarak girdiğini söyleyen Girgin, işletme mühendisi, işletme şefi, işletme başmühendisi, üretim müdürü görevlerinde bulunduğu TÜPRAŞ´ta iki buçuk yıl Batman Rafineri müdürlüğünden sonra Kırıkkale´ye atandığını, bunun için de mutlu olduğunu söyledi. TÜPRAŞ Rafinerisinin Kırıkkale ekonomisine ve sanayisine çok büyük etkisi olduğunu vurgulayan KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Varlı, oda olarak geçmişten beri TÜPRAŞ ile koordineli çalışmalar yürütüldüğünü, bundan sonraki dönemde de bu işbirliğinin devam edeceğini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Girgin de sivil toplum kuruluşlarıyla koordinasyon içinde olmanın TÜPRAŞ´a artılar kazandırdığını ifade etti.

HABER MERKEZİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü